Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Satan
Elizabeth Arden Prevage 2.0 Anti-Aging Daily 50 Ml Serum
Elizabeth Arden Prevage 2.0 Anti-Aging Daily 50 Ml Serum 1

Elizabeth Arden Elizabeth Arden Prevage 2.0 Anti-Aging Daily 50 Ml Serum

7426 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Aşırı güçlü antioksidan İdebenone ile formüle edilen bu ikonik serum, artık yaşlanma belirtilerini gözle görülür derecede tersine çevirmek ve daha genç bir cilt için çevresel faktörlerin verdiği hasara karşı koruma sağlayan 10 güçlü bileşenin eklenmesiyle yenilendi ve güçlendi. Yapılan klinik çalışmalarda, katılımcıların 90%’ı , 8 haftalık düzenli kullanımda, ciltteki ince çizgiler, koyu lekeler, sıkılık ve elastikiyette klinik gelişme gösterdi. Yaşlanma belirtilerine meydan okuyan bu serum anında etki gösterir ve zamanla cilt genel görünümünü düzeltir, korur ve mükemmelleştirir.
Ürün İçeriği : Etkisi kanıtlanmış en güçlü antioksidan, çevresel fakörlere karşı koruyan: Vitamin E ve Vitamin C; Yaşlanma Belirtilerini Gözle Görülür Derecede Düzelten : Peptit Karışımı, Zencefil Özü, THPE, Amber Çiçeği Tohumu, Adaçayı; Genç Bir Işıltı İçin Cildi Mükemmelleştiren: Şakayık Yaprağı Özü, Bezelye Çiçeği Özü ve Hint Tarçını Çiçeği Özü.
Kullanım Şekli : Ürünü avuç içinize sıkın ve parmak uçlarınız ile hafifçe ısıtın. Temizlenmiş yüz ve boyun bölgesine, nemlendiriciden önce masaj yaparak ve yukarı doğru hareketlerle uygulayın. En iyi sonuç için cildinizi Prevage Gündüz ve Gece Kremleri ile nemlendirin
Model Kodu : A0124504
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 20+
Menşei : İspanya
Ürün Kodu: : 5002684134

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin