Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Estee Lauder ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE LİKİT FONDÖTEN 1W0 WARM PORCELAIN 30ML
Estee Lauder ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE LİKİT FONDÖTEN 1W0 WARM PORCELAIN 30ML 1
Estee Lauder ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE LİKİT FONDÖTEN 1W0 WARM PORCELAIN 30ML 2

Estee Lauder Estee Lauder ESTEE LAUDER DOUBLE WEAR STAY-IN-PLACE LİKİT FONDÖTEN 1W0 WARM PORCELAIN 30ML

1815 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : 24 saate kadar kalıcı ve bulaşmayan formülü, nemlendirici içeren yapısı ile her zaman her yerde doğal bitişli sağlıklı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Double Wear Stay-in-Place Fondöten, lekeleri ve çizgileri mükemmelce kapatır ve cildinizin ışıldamasını sağlar. Hafif ve yağsız formülü ile akmayan, bulaşmayan ve doğal bitişli bir tam kapatıcılık sağlar. Double Wear Stay-In Place Make-Up SPF 10, ısı ve nem gibi en zorlu koşullar altında dahi kalıcılığını koruyarak kendinizi rahat ve güvende hissetmenize yardımcı olur. Artık tüm gün boyunca muhteşem bir cilt tonuna sahip olabilir, kusursuz cilt görünümünüzü koruyabilirsiniz. Renk değiştirmez, dağılmaz, giysilere bulaşmaz.
Ürün İçeriği : 24 saate kadar kalıcı ve bulaşmayan formülü, nemlendirici içeren yapısı ile her zaman her yerde doğal bitişli sağlıklı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Double Wear Stay-in-Place Fondöten, lekeleri ve çizgileri mükemmelce kapatır ve cildinizin ışıldamasını sağlar. Hafif ve yağsız formülü ile akmayan, bulaşmayan ve doğal bitişli bir tam kapatıcılık sağlar. Double Wear Stay-In Place Make-Up SPF 10, ısı ve nem gibi en zorlu koşullar altında dahi kalıcılığını koruyarak kendinizi rahat ve güvende hissetmenize yardımcı olur. Artık tüm gün boyunca muhteşem bir cilt tonuna sahip olabilir, kusursuz cilt görünümünüzü koruyabilirsiniz. Renk değiştirmez, dağılmaz, giysilere bulaşmaz.
Kullanım Şekli : Nemlendirici üzerine uygulanabileceği gibi direkt olarak cilde, makyaj bazı veya serumdan sonra uygulanabilir. Fırça, sünger veya el yardımıyla ince bir tabaka halinde cilde yayılır. Daha doğal bir görünüm için, hafif bir şekilde boyun bölgesine doğru uygulamaya devam edilir.
Model Kodu : 1G5YCL0000
Menşei : Belçika
Ürün Kodu: : 5002363061

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin