Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Estee Lauder Göz Kremi
Estee Lauder Göz Kremi 1
Estee Lauder Göz Kremi 2

Estee Lauder Estee Lauder Göz Kremi

569 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Yeniden canlandırma—cildin görünümünü onarır, yeniden doldurur ve eski haline getirir.Kaldırma ve parlaklık—cilde anında parlaklık verir. Zamanla cilt görünür şekilde daha genç ve daha kalkıkgörünür. Çizgiler ve kırışıklıklar görülür derecede azalır.Onarıcı artı Yoğun Hidrasyon—tamamı güçlü “süper krem”, Estée Lauder’in en ileri yaş düzeltme sonuçlarını verecek onarıcı ve ultra nemlendiriciyi biraraya getirmektedir.
Ürün İçeriği : Re-Nutriv Yaşam Yenileyici MoleküllerTM nadir ve değerli içerikleri en ileri cilt bakımı teknolojimizle bir araya getirmektedir. Özel meyve ve badem ekstreleri ani bir sıkılaştırma temin ederler. Mikronize Güney Denizi İncileri daha parlak bir görünüm için ani bir parlaklık yaratır. İleri toparlama teknolojileriyle birlikte Değerli Siyah Turmalin diye adlandırılan “yüklü” bir mineral yeni kollajen üretiminiuyarmak için cilt yüzeyine derinlemesine işlemektedir.
Mililitre Bilgisi : 15ml
Kullanım Şekli : Göz çevrenize 3 nokta büyüklüğünde uygulayın. Ardından tüm göz çevrenize yayın. Parmak ucunuzla tampon yaparak masaj yapın.
Ürün Kodu: : 5000010069

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin