Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Satan
En Çok Favorilenen
Hızlı Gönderi
Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place Kapatıcı Flawless Wear Concealer 1C LIGHT
Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place Kapatıcı Flawless Wear Concealer 1C LIGHT 1
Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place Kapatıcı Flawless Wear Concealer 1C LIGHT 2

Estee Lauder Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place Kapatıcı Flawless Wear Concealer 1C LIGHT

1210 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Cildinizin pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. 24 saate kadar kalıcılık sağlar.Çizgilenme yapmaz ve cildi kurutmaz.Orta derecede kapatıcılık sağlar.Hafif dokulu kremsi formülü ile ciltte pürüzsüz bir görüntü oluşturur ve gün boyu sürer.Doğal mat bir bitiş elde etmenizi sağlar.Cilt tonunuza ve fondöteninize uyan veya bir ton daha açık olan bir kapatıcı rengi seçin. Mükemmel tonunuzu bulun: Cildinizin rengini (çok açıktan çok koyuya) ve alt tonunu seçin ( soğuk, nötr veya sıcak). ALT TONUNUZ NASIL BELİRLENİR Alt Ton, teninizin nasıl göründüğüdür. Kulağa en yakın hangisi geliyor? Soğuk (C) alt tonlar: Ten rengi pembe bir tona sahiptir ve güneşte kolayca yanar. Nötr ( N) alt tonlar:Ten rengi daha eşit tondadır, çok pembe veya sarı değildir. Sıcak (W) alt tonlar: Ten rengi sarı tona sahiptir ve güneşte kolayca bronzlaşır. Koyu halkaları, lekeleri, kusurları ve daha fazlasını kapatmak için gerektiği kadar uygulayın.
Ürün İçeriği : Cildinizin pürüzsüz görünmesine yardımcı olur. 24 saate kadar kalıcılık sağlar.Çizgilenme yapmaz ve cildi kurutmaz.Orta derecede kapatıcılık sağlar.Hafif dokulu kremsi formülü ile ciltte pürüzsüz bir görüntü oluşturur ve gün boyu sürer.Doğal mat bir bitiş elde etmenizi sağlar.Cilt tonunuza ve fondöteninize uyan veya bir ton daha açık olan bir kapatıcı rengi seçin. Mükemmel tonunuzu bulun: Cildinizin rengini (çok açıktan çok koyuya) ve alt tonunu seçin ( soğuk, nötr veya sıcak). ALT TONUNUZ NASIL BELİRLENİR Alt Ton, teninizin nasıl göründüğüdür. Kulağa en yakın hangisi geliyor? Soğuk (C) alt tonlar: Ten rengi pembe bir tona sahiptir ve güneşte kolayca yanar. Nötr ( N) alt tonlar:Ten rengi daha eşit tondadır, çok pembe veya sarı değildir. Sıcak (W) alt tonlar: Ten rengi sarı tona sahiptir ve güneşte kolayca bronzlaşır. Koyu halkaları, lekeleri, kusurları ve daha fazlasını kapatmak için gerektiği kadar uygulayın.
Kullanım Şekli : Fondöteninize uygun veya bir ton daha açık olan bir kapatıcı tonu seçin. En iyi sonuç için fondöteninizi uyguladıktan sonra kapatıcı uygulamanızı öneririz. Kapatıcıyı elinizin dışına sürün, ardından kapatıcı fırçasıyla istenen alanın üzerine nazikçe uygulayın. İyice karıştırmayı unutmayın. Hedeflenen kapatıcı uygulama teknikleri: Göz çevresindeki karanlık için, fondöteninizden biraz daha açık bir kapatıcı kullanın. Eşit olmayan cilt tonu için, fondöteninizle aynı tonu kullanın
Model Kodu : Y9GY010000
Ürün Kodu: : 5000207263

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin