Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Estee Lauder Perfectionist 50 Ml
Estee Lauder Perfectionist 50 Ml 1

Estee Lauder Estee Lauder Perfectionist 50 Ml

4290 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Çizgi ve kırışıklık görünümünü gözle görülür derecede azaltır. Yüz çizgilerini daha belirgin hale getirir. Çığır açan CPR-75 Technolojisi ile test edilmiştir. cildin doğal kolajenini 2 kata çıkarır.* Anında, Çizgi ve kırışıklık görünümünü azaltır. Daha genç, aydınlanmış ve sağlıklı bir cilt görünümüne sahip olmanızı sağlar.
Ürün İçeriği : Dimethicone, Water\Aqua\Eau, Polysilicone-11, Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Silica, Butylene Glycol, Caprylyl Methicone, Sigesbeckia Orientalis (St. Paul'S Wort) Extract, Salvia Sclarea (Clary) Extract, Coleus Forskohlii Root Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Peg-10 Dimethicone, Hydrolyzed Fish (Pisces) Collagen, Palmaria Palmata Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Silybum Marianum (Lady'S Thistle) Extract, Hordeum Vulgare (Barley) Extract\Extrait D'Orge, Padina Pavonica Thallus Extract, Artemia Extract, Pantethine, Algae Extract, Chlorella Vulgaris Extract, Cholesterol, Squalane, Boswellia Serrata Extract, Zea Mays (Corn) Kernel Extract, Glycine Soja (Soybean) Protein, Caffeine, Whey Protein
Kullanım Şekli : NASIL KULLANILIR Nemlendiriciniz öncesinde temiz cildinize uygulayınız. Gözeneklerin olduğu bölgelere daha özenli uygulayınız.
Model Kodu : Y6JM010000
Ürün Kodu: : 5000023275

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin