Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Estee Lauder ESTEE LAUDER MICRO ESSENCE BIO FERMENT TREATMENT BAKIM LOSYONU 200ML/6.7FLOZ
Estee Lauder ESTEE LAUDER MICRO ESSENCE BIO FERMENT TREATMENT BAKIM LOSYONU 200ML/6.7FLOZ 1

Estee Lauder Estee Lauder ESTEE LAUDER MICRO ESSENCE BIO FERMENT TREATMENT BAKIM LOSYONU 200ML/6.7FLOZ

4790 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Yenilenen Micro Essence Treatment Lotion, cildin genç, meleksi ışıltısını ortaya çıkarır. Bu losyon cildin öz ışıltısını ortaya çıkarmak için cildin temelini güçlendirmeye yardımcı olur. MİKRO HEDEFLİ: Cildin görünümünü yenilemeye ve cildi yeniden dengelemeye yardımcı olmak için cilt temeline hızla nüfuz eder. MİKRO BESLEYİCİ: Cildi beslemek ve enerji vermek için hassas bir konsantrasyonda özel Mikro Besleyici Biyo-Ferment sağlar. MİKRO AKTİF: Kaybedilen nemi geri kazandırarak cildin görünümünü yenilemek için birden fazla doğal gençlik yanlısı yeteneği etkinleştirir.
Ürün İçeriği : Bifida Ferment Lysate: Doğal cilt onarımını ve cildin güçlenmesini destekleyen ferment. Su\Aqua\Eau, Peg-75, Propanediol, Butylene Glycol, Betaine, Pentylene Glycol, Lactobacillus Ferment, Acetyl Hexapeptide-8, Asetil Glukozamin, Trehaloz, Kafein, Sodyum Hyaluronat, Anthemis Nobilis (Papatya Glikol), Karbomer, Ppg-5-Ceteth-20, Sitrik Asit, Potasyum Sorbat, Sodyum Sitrat, Trometamin, Disodyum Edta, Fenoksietanol
Kullanım Şekli : Pamuk veya elinizle uygulayın. Pamuk ile: Doymuş pamuğu merkezden dışa doğru nazikçe yüzünüze kaydırın. Çeneden başlayın ve yanaklara ve alına doğru hareket edin. Uygulama sırasında baskı uygulamayınız. Ellerinizle: Elinize 5 veya 6 damla Micro Essence dökün ve ellerinizi ovun. Micro Essence''ı merkezden dışa doğru cilde nazikçe bastırın. Çeneden başlayın ve yanaklara ve alına doğru yukarı doğru hareket edin. Isınmak için ellerinizi birbirine sürtün ve ardından uygulamayı tamamlamak için sıcak ellerle yüzünüzü nazikçe sarın.
Model Kodu : PGJJ010000
Mililitre Bilgisi : 200 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Japonya
Ürün Kodu: : 5002869266

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin