Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Eyüp Sabri Tuncer Sıvı Sabun
Eyüp Sabri Tuncer Sıvı Sabun 1

Eyüp Sabri Tuncer Eyüp Sabri Tuncer Sıvı Sabun

29.75 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Türkiye’nin Kokuları, Eyüp Sabri Tuncer Malatya Kayısı Çiçeği Sıvı Sabun’unda sizlerle buluşuyor. Baharı müjdeleyen Malatya Kayısı Çiçeklerinin iç açan ferahlığı ile cildinizi canlandırın. Kayısı çekirdeğinde bulunan yüksek A ve E vitaminleri sayesinde cildinize pürüzsüz yumuşaklık sağlar. %100 doğal kayısı çekirdeği yağı içeren Eyüp Sabri Tuncer Malatya Kayısı Çiçeği Sıvı Sabun, kusursuz bir güzellik için başta el ve yüz olmak üzere tüm vücudun günlük temizliğinde kullanılır. Malatya kayısısının eşsiz kokusu sayesinde Malatya Kayısı bahçelerinde dolaşıyor gibi hissedeceksiniz.
Ürün İçeriği : Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocoamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Cocomide MIPA, Laureth-4, Parfum, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Styrene/Acrylates Copolymer, C12-13 Pareth-9, Prunus Armeniaca Kernel Oil (Doğal Kayısı Çekirdeği Yağı), Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzophenone-4, Tetra Sodium EDTA, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, CI 47005, CI 16035.
Kullanım Şekli : Ellerinizi ıslatınız, uygun bir miktar Eyüp Sabri Tuncer Sıvı Sabununu avucunuza alarak bol su ile köpürtünüz, nazikçe durulayınız.
Model Kodu : 103002600510004
Menşei : Türkiye
Mililitre Bilgisi : 500 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : Tüm Yaş
Ürün Kodu: : 5002699407

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin