Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Eyüp Sabri Tuncer Sıvı Sabun
Eyüp Sabri Tuncer Sıvı Sabun 1

Eyüp Sabri Tuncer Eyüp Sabri Tuncer Sıvı Sabun

29.75 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : %100 doğal zeytinyağı içeren Eyüp Sabri Tuncer Alaçatı Lavantası Doğal Zeytinyağlı Sıvı Sabun 500 ml, kusursuz bir güzellik için başta el ve yüz olmak üzere vücudun günlük temizliğinde kullanılır. Cildinizin doğal dengesini koruyarak benzersiz bir arınma sağlarken, teninizi nemlendirir, yumuşatır ve mükemmel bir bakım sağlar. Tüm cilt tiplerinde güvenle kullanılabilen Eyüp Sabri Tuncer Alaçatı Lavantası Doğal Zeytinyağlı Sıvı Sabun 500 ml, yapısı itibari ile kolayca köpürür , kullanımı kolay ve pratiktir. Doğal zeytinyağlı formülü, Lavanta tarlalarının gün boyu dinlendiren ve tazeleyici kokusuyla zenginleştirilmiştir. Kokusuyla büyüleyen Alaçatı Lavantası’nın stresinizi alarak yükünüzü hafifletmesine izin verin.
Ürün İçeriği : Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocoamidopropyl Betaine, Glycerin, Cocomide MIPA, Laureth-4, Parfum, PEG-7 Glyceryl Cocoate, C12- 13 Pareth-9, Olea Europaea Fruit Oil, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzophenone-4, Tetra Sodium EDTA, Citric Acid, Linalool, CI 17200, CI42090.
Kullanım Şekli : Ellerinizi ıslatınız, uygun bir miktar Eyüp Sabri Tuncer Sıvı Sabununu avucunuza alarak bol su ile köpürtünüz, nazikçe durulayınız.
Model Kodu : 10300260057416
Menşei : Türkiye
Mililitre Bilgisi : 500 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : Tüm Yaş
Ürün Kodu: : 5002699411

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin