Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Fiolas Soul Jazz Organic Çıralı Mum
Fiolas Soul Jazz Organic Çıralı Mum 1

Fiolas Fiolas Soul Jazz Organic Çıralı Mum

479 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Saksafonun içindeki derin tınılara bırak kendini… Bugün farklısın, başkasın. Siyah narın, derin ve sofistike kokusu eşlik ediyor sana.
Ürün İçeriği : Karanfil,Pembe Biber, Nar, Sedir Ağacı
Ürün İçeriği : Woodwick Çıraları Ile, Dumansız Bir Yanma Süreci Sağlayarak Etrafa Yaydığı Özel Çıtırtı Sesiyle Mekanı Farklı Bir Ambiansa Dönüştürür
Kullanım Talimatı : El yapımı cam kavonozdaki bu mum, içeriğindeki ayçiçek parafin malzemeyle birlikte geri dönüşüm ilkelerini yapısında taşıyor.Mum eridikçe ortaya çıkan yağı tüm vücudunuzda krem olarak kullanabilirsiniz mumun harika kokusu teninizde uzun süre kalacaktır.WoodWick çıraları ile, dumansız bir yanma süreci sağlayarak etrafa yaydığı özel çıtırtı sesiyle mekanı farklı bir ambiansa dönüştürür.60 saat ortalama yanma süresine sahiptir.
Ürün Açıklaması : El yapımı cam kavonozdaki bu mum, içeriğindeki ayçiçek parafin malzemeyle birlikte geri dönüşüm ilkelerini yapısında taşıyor.Mum eridikçe ortaya çıkan yağı tüm vücudunuzda krem olarak kullanabilirsiniz mumun harika kokusu teninizde uzun süre kalacaktır.
Ürün Kodu: : 5002551729

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin