Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Fiolas Organic Çıralı Mum Chill Out
Fiolas Organic Çıralı Mum Chill Out 1

Fiolas Fiolas Organic Çıralı Mum Chill Out

479 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Eğlenmek ve neşelenmek yalnızca hafta sonuna ait değil! Vanilya ve Sandal Ağacı kokusu seninle, tatil hayallerin yanı başında!
Ürün İçeriği : Kan Portakalı, Yabani Lilyum, Vanilya, Sandal Ağacı, Bezoin (Ağaç kabuklarından elde edilen bir tür reçine)
Ürün Açıklaması : El yapımı cam kavonozdaki bu mum, içeriğindeki ayçiçek parafin malzemeyle birlikte geri dönüşüm ilkelerini yapısında taşıyor.Mum eridikçe ortaya çıkan yağı tüm vücudunuzda krem olarak kullanabilirsiniz mumun harika kokusu teninizde uzun süre kalacaktır.
Ürün İçeriği : Woodwick Çıraları Ile, Dumansız Bir Yanma Süreci Sağlayarak Etrafa Yaydığı Özel Çıtırtı Sesiyle Mekanı Farklı Bir Ambiansa Dönüştürür
Kullanım Talimatı : El yapımı cam kavonozdaki bu mum, içeriğindeki ayçiçek parafin malzemeyle birlikte geri dönüşüm ilkelerini yapısında taşıyor.Mum eridikçe ortaya çıkan yağı tüm vücudunuzda krem olarak kullanabilirsiniz mumun harika kokusu teninizde uzun süre kalacaktır.WoodWick çıraları ile, dumansız bir yanma süreci sağlayarak etrafa yaydığı özel çıtırtı sesiyle mekanı farklı bir ambiansa dönüştürür.60 saat ortalama yanma süresine sahiptir.
Ürün Kodu: : 5002551733

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin