Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Favorilenen
Fissler Vitavit Edition Desıng Düdüklü Ten.4.5 Lt Wout Vita Control Fs63030304070
Fissler Vitavit Edition Desıng Düdüklü Ten.4.5 Lt Wout Vita Control Fs63030304070 1

Fissler Fissler Vitavit Edition Desıng Düdüklü Ten.4.5 Lt Wout Vita Control Fs63030304070

5290 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Sınıfında rakipsiz evinde özel ürünler arayanlar için fissler vitavit® edition mükemmel bir düdüklü tenceredir. eşsiz tasarımı ve üstün fonksiyonları ile modern mutfaklarda fissler vitavit® ailesinin en üstün serisidir. Basınçsız pişirme özelliği ile eşsizdir. konum yardımcısı: kapağın doğru yerleştirilmesi için. pişirme ayaları: hassas ve hızlı pişirme ayarları. Gösterge sistemi: pişme sürecini kolay kontrol etmenizi sağlar. Kilitleme düğmesi: kapağın düzgün kilitlendiğini görmenizi ve duymanızı sağlar. Buhar düğmesi: buhar basıncını kolay ve güvenle boşaltmanızı sağlar. Basınçsız pişirme: basınçsız hassas pişirme için.extra bir buharda pişirme tenceresine gerek duymazsınız. Çıkarılabilir kulp: kolay temizlik için.vitacontrol®: doğru dereceyi ve yemeğin hazır olduğunu gösteren kontrol cihazı. enerji tasarruflu "cookstar" tabanı sayesinde her tür ocakta, indüksiyon dahil, kullanılabilir.
Ürün Açıklaması : Fıssler Vitavit Edition Desıng Düdüklü Ten.4.5 Lt Wout Vita Control Fs63030304070
Ürün İçeriği : 1 Adet 4,5Lt Düdüklü Tencere
Garanti : 2 Yıl
Teknik Özellikler : Enerji tasarruflu "CookStar" tabanı sayesinde her tür ocakta, indüksiyonda dahil, kullanılabilir ve ideal ısı emilim, dağılım ve korunmasını sağlar.
Hacim : 4,5LT
Teknoloji : Enerji tasarruflu "CookStar" tabanı sayesinde her tür ocakta, indüksiyonda dahil, kullanılabilir ve ideal ısı emilim, dağılım ve korunmasını sağlar.
Ürün Kodu: : 5000192652

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin