Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Gucci Guilty 3''Lü Parfüm Seti
Gucci Guilty 3''Lü Parfüm Seti 1

Gucci Gucci Guilty 3''Lü Parfüm Seti

1189 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Guccı Guılty Pf Edp Xm20 Set 90Ml + Body Lotıon 50Ml + Travel Spray 15Ml
Ürün İçeriği : Gucci Guilty koleksiyonu, modern ve zarif kokusu Guilty Revolution Pour Femme ile yeni bir devrime imza atıyor. Guilty Revolution Pour Femme, asil ama aynı zamanda korkusuz, kendini cesurca ifade etmekten korkmayan her kadının kokusu… Set içerisinde Gucci Guilty EDP 90ml, 50ml Vücut Losyonu ve 15ml seyahat boy ürün yer almaktadır.
Mililitre Bilgisi : 90 ml
Kullanım Şekli : Temiz tene istenilen aralıklarla uygulanabilir.
Parfüm Notası : Üst notalardaki mandora meyvesi ve bergamot, kalp notalarından gelen leylak ve gül ile birleşerek oryantal-çiçeksi bir koku sunarken alt notalardaki paçuli ve amber kokuya uzun süren bir kalıcılık veriyor.
Ürün Açıklaması : Gucci Guilty koleksiyonu, modern ve zarif kokusu Guilty Revolution Pour Femme ile yeni bir devrime imza atıyor. Guilty Revolution Pour Femme, asil ama aynı zamanda korkusuz, kendini cesurca ifade etmekten korkmayan her kadının kokusu… Set içerisinde Gucci Guilty EDP 90ml, 50ml Vücut Losyonu ve 15ml seyahat boy ürün yer almaktadır.
Ürün İçeriği : Üst notalardaki mandora meyvesi ve bergamot, kalp notalarından gelen leylak ve gül ile birleşerek oryantal-çiçeksi bir koku sunarken alt notalardaki paçuli ve amber kokuya uzun süren bir kalıcılık veriyor.
Kullanım Şekli : Temiz tene istenilen aralıklarla uygulanabilir.
Kutu İçeriği : SET
Mililitre Bilgisi : 90 ml
Parfüm Notası : Çiçeksi
Miktar : 3'lü
Menşei : İtalya
Ürün Kodu: : 5002660245

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin