Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Guerlain Orchıdée Impérıale Mask Bakım Maskesi
Guerlain Orchıdée Impérıale Mask Bakım Maskesi 1

Guerlain Guerlain Orchıdée Impérıale Mask Bakım Maskesi

15460 TL
Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Guerlain Orchidée Impériale Mask, duygusal ve çevresel stres nedeniyle tahrip olmuş cildin ihtiyaçlarını karşılamak için formüle edilmiş yoğun bir yenileyici bakımdır. Orchidée Impériale'in olağanüstü performansını ve Guerlain Enstitüsü'nün duyusal uzmanlığını birleştiren bu maske, cildi şımartarak sarar,kızarıklığı ve rahatsızlığı azaltır.Anında yatıştırılan cilt yumuşak, esnek ve rahat hisseder.Optimum seviyede beslenmiş ve yenilenmiş cilt daha sıkı, pürüzsüz ve ışıltılı hale gelir. Cilt ilk uygulamadan itibaren %51 daha parlak bir görünüm kazanır.
Ürün İçeriği : Nadir ve değerli bir hammadde olan Orkide, olağanüstü eksiksiz bakım serisi Orchidée Impériale'nin özüdür. Gerçek bir fenomen uzun ömür dahisi olan orkide, bitkiler alemindeki en gelişmiş türdür.
Mililitre Bilgisi : 75 ml
Kullanım Şekli : Maskeyi Orchidée Impériale Longevity Concentrate sonrası uygulayın.1. Maskeyi uygulamadan önce, çene, yüzünüzün üst kısmı, şakaklar ve dudak kontüründeki basınç noktalarına yavaşça bastırmak için parmak uçlarınızı kullanın.Bastırırken nefes alın ve bırakırken nefes verin.2. Gerekli miktarda ürünü almak için fırçayı maske üzerinde yavaşça kaydırın.Merkezden yüzün dış kısmına doğru hareketlerle ince bir tabaka uygulayın.- Anında parlaklık için maskeyi temizlenmiş cilt üzerinde 10 dakika bekletin.- Gece yenilenmesi için, maskeyi haftada 3 kez gece bakımı olarak kullanın.Fazlalığı kuru bir bezle alın, ardından tamamen emilene kadar masaj yapın. Fırça bakımı: Kullandıktan sonra fırçayı durulayın ve kese içine koymadan önce doğal olarak kurumaya bırakın.
Ürün Kodu: : 5002436100

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin