Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Dogal Içerikli
Guerlain L’Essentıel Matte Fluıd 02W Fondöten
Guerlain L’Essentıel Matte Fluıd 02W Fondöten 1
Guerlain L’Essentıel Matte Fluıd 02W Fondöten 2

Guerlain Guerlain L’Essentıel Matte Fluıd 02W Fondöten

1271 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : Her biri özenle seçilen içerikler, cildin doğal hidrasyonunu koruyup UVA ve UVB gibi dış etkenlere karşı bir kalkan görevi görerek, cildin nefes almasına izin veren bir ağ oluşturur. Rami bitkisinden elde edilen Bitkisel ipek, kurutmadan ve maske etkisi yaratmadan cildi gün boyunca matlaştırır. Tara meyvesi özü ve kırmızı yosun cildin nefes almasını sağlar. Beyaz kakao çekirdekleri cilt bariyerini güçlendirir ve nemi hapseder. Probiyotik türevleri ve yacon suyundan elde edilen probiyotik özü cilt bariyerini ve cildin doğal savunmasını güçlendirir.
Kullanım Talimatı : İstenilen kapatıcılık seviyesine bağlı olarak fondöten doğrudan L'Essentiel fırçasına uygulayın: orta kapatıcılık için bir damla, yüksek kapatıcılık için iki ila üç damla. Ardından fondöteni alın, burun, çene, sol ve sağ yanaklara uygulayın.
Ürün Açıklaması : %96 doğal içerikli ve 24 saat kalıcı L’essentiel High Perfection’la cilt, ışıltılı ve mükemmel eşitlenmiş bir matlıkla doğal güzelliğini ortaya çıkarır. Maske etkisi yaratmayan yüksek kapatıcılık ile ikinci bir cilt dokusu oluşturur. Gözenek ve kusurları anında kapatarak sağlıklı bir cilt hissi bırakır. Aynı zamanda doğal ışıltıyı ortaya çıkarmak için ciltteki parlamalar mükemmel bir konforla nötrlenir.
Menşei : Fransa
Mililitre Bilgisi : 30 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Koruma Faktörü : SPF 15
Yaş Aralığı : 25+
Ürün Kodu: : 5002696279

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin