Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Guerlain Lıngerıe De Peau Cushıon 02N Fondöten
Guerlain Lıngerıe De Peau Cushıon 02N Fondöten 1

Guerlain Guerlain Lıngerıe De Peau Cushıon 02N Fondöten

420 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Guerlain, Lingerie de Peau ailesini cushion seçeneği ile zenginleştiriyor.Yorgunluk önleyici bir etki ve gün boyunca yapılacak makyaj tazeleme rötuşları için şık ve pratik cushion ambalajı içine yerleştirilmiş mükemmel bir likit üründür. Nemlendiren dokusu cildin içine karışarak yorgunluk giderici bir etki sağlar ve cildin ışıltısını canlandırır. Kusurları azaltır, cilt dokusu pürüzsüzleşir ve yüz mükemmellik ile parlar.
Ürün İçeriği : İçeriğindeki nemlendiriciler ürünün kıvamını ince, taze ve yumuşak yapar. Cildi yumuşatır ve parlak bir görünüm verir.Taze ve sıvı dokusu kalıcı konfor sağlar.Düzeltici tonlarda ışıltı parçacıkları, daha pürüzsüz görünen bir cilt dokusunun şeffaflığını, parlak bir aura ile birleştirir. Cilt mükemmel ve aydınlık bir görünüm alır.Antioksidan özelliklere sahip E Vitamini ile birlikte bir SPF 25 koruması, cildi günlük yaşamın saldırılarından korur: UV ışınları, kirlilik ve stres.
Mililitre Bilgisi : 14 gr
Kullanım Şekli : Sabah:Süngerini kullanarak, ürünü almak için plakaya basın. İdeal kapsama alanı elde edilinceye kadar dokuyu yüzün ortasından dışa doğru yayarak tüm yüze uygulayın. Günlük makyaj rötuşları için:Süngerini kullanarak, ürünü almak için plakaya basın. Yüzün ortasından konturlara hafifçe dışa doğru dabbing yaparak uygulayın. Daha yoğun bir etki için uygulamayı tekrarlayın.
Renk : 02N Clair
Ürün Kodu: : 5000179542

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin