Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Guerlain L'essentıel Fluıd Foundatıon 35N Fondöten
Guerlain L'essentıel Fluıd Foundatıon 35N Fondöten 1
Guerlain L'essentıel Fluıd Foundatıon 35N Fondöten 2

Guerlain Guerlain L'essentıel Fluıd Foundatıon 35N Fondöten

1271 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : Cilt dengesini koruyan,% 97 doğal içeriğe sahip bir fondöten! Güzellik koruyucu bileşenler (hem tara hem de kırmızı yosun sakızlarından elde edilen özler):Cilde nefes aldırır ve kirliliğe karşı korur. Güzellik arttırıcı bileşenler (beyaz kakao çekirdeği ekstresi ile probiyotik türevler ve prebiyotikler dahil): Cildin doğal dengesini korur, kutanöz bariyeri güçlendirir ve hidrasyonu arttırır.
Kullanım Şekli : 1) Cildi Uyandırın: Cildi uyandırmak için, makyaj yapmadan önce cildi fondöten fırçasıyla silin. Gözün iç köşesinden başlayın, kulağa gidin ve sonra çeneye doğru aşağı doğru gidin. 2) Hazırlayın: Cildi makyaja hazırlamak için, cilt ihtiyacınıza göre Abeille Royale Youth Watery Oil veya L'essentiel gözenek küçültücü bazı kullanın. 3) Bütünleştirin:Hafif bir kapatıcılık için bir damla, daha yoğun bir kapatıcılık için iki üç damla fondöteni fırçanıza damlatın, daha sonra fırçayı alna,çeneye,burna ve yanaklara değdirin. Yüzün merkezinden dışarıya doğru fırça yardımıyla fondöteni yayın.
Ürün Açıklaması : Doğallık ve performans mükemmel bir şekilde bir araya getirildi. Cilt gün boyunca UV ışınlarına, kirlenmeye ve mavi ışığa karşı korunur. Konforu arayan her kadın için idealdir. Modern hayatın sebep olduğu stres belirtilerini silen doğal etki ve kapatıcılık arasında mükemmel dengeyi sağlar. Cilt günden güne daha doğal bir güzelliğe kavuşur.
Mililitre Bilgisi : 30 ml
Koruma Faktörü : 20 spf
Ürün Kodu: : 5002436075

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin