Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Guerlain Parure Gold Mist 30 Ml Fondöten
Guerlain Parure Gold Mist 30 Ml Fondöten 1

Guerlain Guerlain Parure Gold Mist 30 Ml Fondöten

2130 TL
Sepette %15 Net İndirim
KPM02

Sepette %15 Net İndirim

KPM02

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Parure Gold Mist, kusursuz bir makyajın son adımıdır. Fondötene daha parlak bir bitiş kazandırır. Özel olarak tasarlanmış nemlendirici ve yatıştırıcı özelliklere sahip formülü sayesinde, cilt görünümünü anında güzelleştirir. Güzellik arttırıcı ve kirliliğe karşı koruyucu bir örtü görevi görmek üzere formüle edilmiştir.Bu özelliğiyle cilt üzerinde ince bir bariyer oluşturur ve cildi serbest radikallerden korur. Cilt, gün boyu süren yumuşak konfor hissi ile kusursuz bir görünüm kazanır.
Ürün İçeriği : Ekinezya özü: Antioksidan özelliklere sahip bir bitki.Ekinezya ayrıca hidrasyonun önemli bir bileşenini (hiyalüronik asit ) hedefler. Kollajen hedefleyici peptit : İnce çizgilerin ve kırışıklıkların görünümü üzerindeki etkisi ile bilinir. Bitkisel gliserin: Cildin nemlendirilmesinde ve elastikiyetinde önemli bir rol oynar.
Kullanım Şekli : Makyajınızı uyguladıktan sonra gözlerinizi kapatın ve şişeyi yüzünüzden 20 cm uzaktan tutarak iki veya üç kez püskürtün. Alnınızın sol tarafından başlayıp çenenizin sağ tarafından biten bir "Z" deseni püskürtün.
Ürün Kodu: : 5002487474

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin