Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Guerlain Precıous Lıght Illımunator 01 Kapatıcı
Guerlain Precıous Lıght Illımunator 01 Kapatıcı 1

Guerlain Guerlain Precıous Lıght Illımunator 01 Kapatıcı

567 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Guerlain Precious Light Illuminator, adeta sihirli bir değnek gibi, karanlık alanları ve yaşlanma belirtilerini anında siler. Değerli gençleştirici kompleks ile zenginleştirilmiş ve Éclat d'Or Pigmentler ile aydınlatılmış Precious Light, canlanmış ve doğal bir cilt ortaya çıkarır. Cilde günden güne yeni ve genç bir ışıltı verir.Yorgunluk belirtilerini azaltır ve göz çevresini rahatlatır.Cilt,ince altın parıltılarıyla zenginleştirilmiş gençleştirici bir ışıltı ile donanır.
Ürün İçeriği : İçeriğindeki altın ışıltı pigmentleriyle cilde aydınlık katar, pürüzsüzlük ve lifting etki sağlayacak ajanlarla yorgunluk etkilerini silmeye yardımcı olur.
Mililitre Bilgisi : 1,5 ml
Kullanım Şekli : Precious Light, makyaj yapmadan önce veya sonra uygulanabilir:- Karanlık alanları aydınlatmak için: burnun yanlarına ve çene boşluğuna uygulayın.- Tenin daha genç görünmesini sağlamak için: Kaşların yanı sıra kaz ayakları ve dudak konturu arasındaki çizgileri hedefleyin.- Tazelemek için: Koyu halkalar, kabarık alanlar ve elmacık kemiklerinin üst kısımlarına uygulayın.
Renk : 01
Ürün Kodu: : 5000006971

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin