Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Guerlain Multı-Perfectıng Concealer 3 Medıum Dore Kapatıcı
Guerlain Multı-Perfectıng Concealer 3 Medıum Dore Kapatıcı 1

Guerlain Guerlain Multı-Perfectıng Concealer 3 Medıum Dore Kapatıcı

416 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : Guerlain, mükemmel ve doğal görünümlü bir cilt için bakım gerektiren koyu halkaları ve kusurları düzeltmek için 2'si 1 arada Multi-Perfecting Kapatıcıyı yarattı. Formülü koyu halkaları ve kusurları anında gizlerken, içeriğindeki tedavi kompleksi ile göz altı şişlik belirtilerini azaltır, kusurları siler ve aşırı kuru cilt bölgelerini nemlendirir. Multi-Perfecting Kapatıcı 12 ml'lik bir tüpte satılmaktadır.
Renk : 3 Meld Rose
Ürün Açıklaması : Guerlain, koyu halkaları ve kusurları düzeltmek ve mükemmel, doğal görünümlü bir cilt için 2'si 1 arada Multi Perfecting Concealer'ı yarattı. Formülü, koyu halkaları ve kusurları anında silikleştirirken, içeriğindeki özel kompleks ile göz altı şişliklerini azaltır, kusurları siler ve aşırı kuru cilt bölgelerini nemlendirir.
Mililitre Bilgisi : 12 ml
Kullanım Şekli : Koyu halkalara ve kusurlara, hafifçe, fondöten altına veya üstüne olabilecek şekilde uygulayın ve parmak uçlarıyla karıştırın. Mükemmel bir renk sonucu elde etmek için teninize uyan veya çok hafif olan bir renk tonunu seçin.
Ürün Kodu: : 5000140526

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin