Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Guerlain Abeılle Royale Youth Watery Oıl Serum
Guerlain Abeılle Royale Youth Watery Oıl Serum 1
Guerlain Abeılle Royale Youth Watery Oıl Serum 2
Guerlain Abeılle Royale Youth Watery Oıl Serum 3
Guerlain Abeılle Royale Youth Watery Oıl Serum 4

Guerlain Guerlain Abeılle Royale Youth Watery Oıl Serum

1002 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : Özenle seçilmiş arı ürünlerinin bir karışımı: Ouessant Adası balı, Korsika balı, Yeni Zelanda Yonca balı ve Fransa'da hasat edilen Guerlain'e özel bir arı sütü. Ouessant Bal Brittany kıyısından sadece 18km uzakta parazitsiz ve ilaçlamalardan korunan bir ekosisteme sahip UNESCO Biyosfer Rezervi olan Ouessant Adası bulunur. Bu adada, yaşayan kara arılar, olağanüstü özelliklere sahip eşsiz saflıkta bal üretir. Amino asitler, eser elementler ve fruktoz içeriği yüksek olan bu bal, cilt dokusunun onarım sürecinde hayati olan temel bileşenleri sunar. Guerlain Exclusive Arı Sütü Arı Sütü, arılar tarafından üretilen en değerli maddedir. Guerlain, kalitesini ve saflığını garanti etmek için Guerlain Exclusive arı sütünü geliştirdi. Commiphora yağı Commiphora (mür) sakızı, özellikle yatıştırıcı ve onarıcı özellikleri nedeniyle Hint geleneksel tıbbında 3000 yıldır kullanılmaktadır. Commiphora yağı, çevre dostu bir ekstraksiyon işlemi ile elde edilir. Yağ, cilt yenilenmesinde kilit rol oynayan aktif moleküller bakımından zengindir.
Ürün Açıklaması : Abeille Royale Youth Watery Oil, cilde Guerlain'e özgü bileşenlerin tüm gücünü sunuyor: Siyah arı balı ve özel arı sütü...Devrim niteliğindeki formülü, bir serumun gücünü, bir yağın zenginliğini ve suyun tazeliğini birleştirir. Cilt anında daha pürüzsüz, dolgun ve canlanmış görünür. Yağın içerisindeki mikro damlacıklar, uygulamanın sonunda açığa çıkarak cildin parlak görünmesini sağlar. Cilt inanılmaz derecede ipeksi bir yumuşaklık kazanır.
Mililitre Bilgisi : 30 ml
Kullanım Şekli : Şişeyi sallayın. 2-3 damla yağı alın. Sabah ve gece, yüzünüze ve boynunuza kremden önce, serum yerine veya öncesinde uygulayın.
Ürün Kodu: : 5000179546

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin