Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Guerlain Orchıdée Impérıale Oıl Nemlendirici
Guerlain Orchıdée Impérıale Oıl Nemlendirici 1

Guerlain Guerlain Orchıdée Impérıale Oıl Nemlendirici

14000 TL
Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Guerlain Orchidée Impériale Oil, orkidenin gücünü, cildin sıkılığını geri kazanmaya yardımcı olmak için 20 değerli bitkisel yağla harmanlanmıştır. İpeksi ve besleyici olan bu yüz yağı, cilde anında nüfus eder ve derinlere iner. Lipit içeriğinin dengesine katkıda bulunur, cildin destekleyici liflerinin kalitesini güçlendirir ve yağlı bir his vermeden rahatlama ve besleyicilik sağlar. Hem daha tonlu hem de daha elastik, gözle görülür şekilde daha sıkı ve daha genç görünümlü bir cilt sunar.
Ürün İçeriği : Orchidee Imperiale Oil, Guerlain Araştırma laboratuvarı tarafından özellikle tıbbi özellikleri için seçilen ve faydaları binlerce yıldır bilinen 20 değerli botanik yağın bir konsantrasyonudur. Maison Guerlain, etkinliği bilimsel olarak kanıtlanmış bir yağ yaratmak için benzersiz, tarihi formülasyonunu ve uzmanlığını bir orkide ikilisi ile eşleştirerek özel bir süreç kullandı. Nadir ve değerli bir hammadde olan Orkide, olağanüstü eksiksiz bakım serisi Orchidée Impériale'nin özüdür. Gerçek bir fenomen uzun ömür dahisi olan orkide, bitkiler alemindeki en gelişmiş türdür.
Kullanım Şekli : Kullanım Şekli:Sabah ve gece, serum öncesi uygulayın. Ürünü yüzünüze uygulayın sonrasında yanaklarınıza ve alnınıza ellerinizle basınç uygulayın.Parmaklarınızı çenenize yerleştirin ve yukarı doğru hareket ettirin. Alnınızın altından üst kısmına doğru hareketi tekrarlayın.İşaret parmağını üst dudağa ve orta parmağı alt dudağın altına yerleştirin.Üç saniye basın, serbest bırakın ve parmaklarınızı kulağa doğru haraket ettirin.
Model Kodu : 300450510-26387
Mililitre Bilgisi : 30 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 40+
Menşei : Fransa
Ürün Kodu: : 5002317004

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin