Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Favorilenen
Guerlain Orchıdée Impérıale Onarıcı Krem
Guerlain Orchıdée Impérıale Onarıcı Krem 1

Guerlain Guerlain Orchıdée Impérıale Onarıcı Krem

10889.95 TL
Sepette %30 Net İndirim
MM001

Sepette %30 Net İndirim

MM001

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Guerlain Orchidée Impériale The Longevity Concentrate Serum, yenilenmiş, kusursuz ciltler yaratmak için gençlik izlerinin kaybolduğu alanları hedefler. Yüksek konsantrasyonlu Cell Respiration ™ teknolojisinin kalbindeki orkide ikilisi cilt hücrelerindeki oksijen seviyesini düzenler.Hücreler tekrar nefes alabilir ve yaşlanma belirtilerinde gözle görülür bir azalma için hücre yenilenmesini artıran enerji üretimini en üst düzeye çıkarır. Cilt gençleşir,yüz hatları yeniden tanımlanır,kırışıklıklar dolar ve cilt her uygulamada yenilenir.
Ürün İçeriği : Nadir ve değerli bir hammadde olan Orkide, olağanüstü eksiksiz bakım serisi Orchidée Impériale'nin özüdür. Gerçek bir fenomen uzun ömür dahisi olan orkide, bitkiler alemindeki en gelişmiş türdür.
Kullanım Şekli : Kullanım Şekli: Guerlain Enstitüsü uzmanları tarafından tasarlanan masaj tekniği, bu serumun yeniden canlandırıcı etkisini optimize eder: 1. Merkezden dışarı doğru dairesel hareketlerle yüz ve boyuna uygulayın. 2. Cildi sıkıştırın ve bileklerinizi çevirerek tüm yüze basınç uygulayın. 3. Ellerinizi yüzün alt kısmına V şeklinde yerleştirin ve yukarı doğru hareket ederek dalga benzeri bir hareketle basınç uygulayın. 4. Yüzün her tarafında parmak uçlarınızla dokunun.
Mililitre Bilgisi : 30 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Ürün Kodu: : 5002436090

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin