Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Guerlain Orchidee Imperiale Micro-Lift Concentrate Serum
Guerlain Orchidee Imperiale Micro-Lift Concentrate Serum 1
Guerlain Orchidee Imperiale Micro-Lift Concentrate Serum 2
Guerlain Orchidee Imperiale Micro-Lift Concentrate Serum 3
Guerlain Orchidee Imperiale Micro-Lift Concentrate Serum 4

Guerlain Guerlain Orchidee Imperiale Micro-Lift Concentrate Serum

10669.95 TL
Stoklar azalıyor, tükenmeden alın.
Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : Formülündeki mikro yapıcılarda bulunan yağ, destek liflerinin farklı kutanöz katmanlara yeniden bağlanmasına izin vererek cildi güçlendirir. Doğal şekerlerden oluşan bir ağ oluşturan kaldırma kompleksi ile zenginleştirilmiş olan Micro-Lift’in esnek ve ince bir şekilde fark edilmeyen dokusu ciltle mükemmel bir şekilde birleşir.
Kullanım Talimatı : Uzun ömür biliminin sunduğu her şeyden yararlanmak için Micro-Lift Concentrate’i Orchidée Impériale Cream ve Eye and Lip Contour Cream ile birleştirerek mükemmel bir ritüel oluşturun. Birlikte, bu üç uygulama, yaşlanmayı geciktirici tek bir Orchidée Impériale sonucu yaratırken, lüks dokuları cilde benzersiz bir tam rahatlık hissi verir.
Ürün Açıklaması : Teknoloji ve doğayı simyayla birleştiren Orchidée Impériale Micro-Lift Concentrate, orkidelerde bulunan mucizevi uzun ömürlülük güçleriyle yeni nesil mikrokapsüllemeyi bir araya getiriyor. 7.000 mikro yapıcı ile tamamlanan son derece doğal serum formülü, cilt üzerinde birden çok mikro toparlama etkisi göstererek ve gözle görülür bir şekilde gerginleştirilmiş bir etki bırakarak cildi sonsuz rahatlık içinde sarar.
Menşei : Fransa
Mililitre Bilgisi : 30 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Ürün Kodu: : 5002696306

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin