Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Guerlain Orchıdée Impérıale Neck And Decollete Onarıcı Krem
Guerlain Orchıdée Impérıale Neck And Decollete Onarıcı Krem 1

Guerlain Guerlain Orchıdée Impérıale Neck And Decollete Onarıcı Krem

16785 TL
Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Guerlain Orchidée Impériale Neck ve Décolleté Cream, boynu ve dekolteyi iyileştiren; cildi gözle görülür biçimde yumuşatan ve canlandıran sıkılaştırıcı ve şekillendirici bir bakımdır. Bu bakım Hücre Solunum teknolojisi ve son nesil aktif bileşenlerin yenilenme gücünü sıkılaştırıcı özelliklerle birleştirir. Her gün bu hassas bölgeyi yeniden şekillendirmeye ve ideal sıkılığını geri kazanmaya yardımcı olan, kaldırma ve yumuşatma etkisine sahip nefes alabilen bir tabaka olan "ikinci bir cilt" ağı oluştururlar. Cilt tarafından anında emilen,taze ve duyusal bir dokuya sahiptir. Cildi sıkılaştırır, pürüzsüzleştirir, eşitler.
Ürün İçeriği : Nadir ve değerli bir hammadde olan Orkide, olağanüstü eksiksiz bakım serisi Orchidée Impériale'nin özüdür. Gerçek bir fenomen uzun ömür dahisi olan orkide, bitkiler alemindeki en gelişmiş türdür.
Kullanım Şekli : Kullanım Şekli: Ürünü normal krem'den sonra, sabah ve akşam uygulayın. Az miktarda kremi alın ve avuç içleriniz arasında hafifçe ısıtın, sonra: 1. Dermal doku desteğini artırmak için, elleri boynunuza yerleştirin ve parmaklar enseye temas edene kadar yukarı doğru hareket edin. Parmak uçlarınızla hafif basınç uygulayın. 2. Ellerinizi göğse doğru, birbirine bakacak şekilde yerleştirin ve parmak uçlarınızla sıkıca bastırarak dışarı doğru çekin. 3. Bir elinizi boynunuza yerleştirin ve dekolteye doğru bir hareket yapın ve enerji kanallarını uyarmak için elleri değiştirin. 5 kez tekrarlayın.
Mililitre Bilgisi : 75 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Ürün Kodu: : 5002436074

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin