Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Guerlain Terracotta Bronzıng Powder 02 Natural Blondes Pudra
Guerlain Terracotta Bronzıng Powder 02 Natural Blondes Pudra 1
Guerlain Terracotta Bronzıng Powder 02 Natural Blondes Pudra 2
Guerlain Terracotta Bronzıng Powder 02 Natural Blondes Pudra 3

Guerlain Guerlain Terracotta Bronzıng Powder 02 Natural Blondes Pudra

540 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Guerlain Terracotta pudra, bronzlaştırıcı denildiğinde akla ilk gelen isimdir. Bu bronzlaştırıcı pudra, güneşin farklı tonlarını doğal olarak barındırır ve kadınlara yılın herhangi bir zamanında hızlı ve kolay bir şekilde anında doğal bir ışıltı sunar. Nemlendirici aktif bileşenlerle zenginleştirilmiş formülü cildi kurutmaz. Uzun süreli konfor sağlar. İstediğiniz kontür bölgesinde kullanarak kendi bronz görünümünüzü yaratın!
Ürün İçeriği : Parlak güneşli bir parıltı için benzersiz bir pigment birleşimi. Nemlendirici aktif bileşenlerle zenginleştirilen bronzlaştırıcı pudra cildi kurutmaz ve kalıcı konfor sağlar. Ultra ince bir "mono" film oluştururken ve her cilt tipinin doğal yüzeyini korur; yüz hatlarını mükemmel bir şekilde sarar.
Mililitre Bilgisi : 10 gr
Kullanım Şekli : Yüzünüzde doğal şekilde bronzlaşmış ten görünüşü yaratmak için, Guerlain’in uygulama sırrını deneyin : yüzünüzde “3”ün izini sürün. Pudrayı bir fırça yardımıyla , alından başlayarak önce elmacık kemiklerine sonra da çenenize doğru, “3” şeklini çizerek uygulayın. Sonra oalrak fırçada kalan pudrayı boynunuza dağıtın.
Ürün Kodu: : 5000118638

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin