Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Guerlain Meteorıtes Compact Powder 4 Gold Pudra
Guerlain Meteorıtes Compact Powder 4 Gold Pudra 1

Guerlain Guerlain Meteorıtes Compact Powder 4 Gold Pudra

1973 TL
Stoklar azalıyor, tükenmeden alın.
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Hepsi Birlikte Ya Da Ayrı Ayrı Kullanılabilen 4 Düzenleyici Renk Bir Arada. Çizgilerin Ve Gözeneklerin Görünümünü Pürüzsüzleştirir. Yansıtma Özelliğiyle Emici Kağıt Gibi Işığı Cilde Hapseder Ve Yansıtır.
Ürün İçeriği : Mikro kürelerde kapsüllenmiş elmas tozu olan Stardust Teknolojisi, parlak bir düzeltici etki sağlar.Mükemmelleştirici, ışık yayıcı inciler, cildinize uyarlanmış saf, düzeltici bir parlaklık halosu oluşturmak için uyumlu bir şekilde harmanlanır.Bu ekstra yumuşak pudra, eşsiz yumuşaklık hissi yaratmak için cildi pürüzsüzleştirir.
Kullanım Şekli : Météorites pudra, makyajınızın tutuşunu iyileştirir ve teninizin güzelliğini artırır. Makyaj rutininize son bir dokunuş olarak veya gün boyunca görünümünüzü rötuşlamak için kullanın. 4 renk tonu, cilt tonunuza eşitlik vermek ve parlaklık kazandırmak için birlikte uygulanabilir. Artırılmış parlaklık için yüzün kavisli bölgelerini vurgulayın: Fırça kullanarak alnın ortasından elmacık kemiklerinin tepesine ve burun köprüsünden çenenin ucuna kadar bir G çizin.
Cinsiyet : Kadın
Mililitre Bilgisi : 8 gr
Ürün Kodu: : 5002376669

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin