Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Guerlain Terracotta Matte Deep Pudra
Guerlain Terracotta Matte Deep Pudra 1
Guerlain Terracotta Matte Deep Pudra 2
Guerlain Terracotta Matte Deep Pudra 3
Guerlain Terracotta Matte Deep Pudra 4

Guerlain Guerlain Terracotta Matte Deep Pudra

1980 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Terracotta mat pudra yumuşak ve kolay uygulanır bir yapıya sahiptir, bu ürün ten rengini ısıtır ve yüz hatlarını şekillendirir. Rahat, ultra ince dokusu sayesinde istenen yoğunluğu oluşturmak için ciltle uyumlu bir şekilde bütünleşir. Matlaştırıcı özellikleriyle bilinen Kaolin kili ile zenginleştirilmiş Terracotta mat pudra, cildi parlatmadan şekillendirir.
Ürün İçeriği : Güzel cildin sırrı, formülün kalbindeki beyaz kil Kaolin, sebum fazlalığını düzenleme kabiliyeti ile ünlüdür ve cildi gün boyu matlaştırmaya yardımcı olur. Nemlendirici aktif bileşenlerle zenginleştirilmiş formül, cildin doğal nemini korur ve uzun süreli konfor sağlar. Ultra ince bir "mono" film oluştururken ve her cilt tipinin doğal yüzeyini korur; yüz hatlarını mükemmel bir şekilde sarar. Ciltte % 100 ipeksi, güneş öpücüklü mat bir ışıltıyı garanti eder.
Kullanım Şekli : Ürünü, alından elmacık kemiklerinin hemen altına, elmacık kemiklerinin altından çeneye kadar yüzün her iki tarafında bir "3" çizerek uygulayın.
Ürün Kodu: : 5002570953

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin