Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Guerlain Orchıdée Impérıale Emulsıon Tonik
Guerlain Orchıdée Impérıale Emulsıon Tonik 1

Guerlain Guerlain Orchıdée Impérıale Emulsıon Tonik

8379.67 TL
Sepette %15 Net İndirim
CLGR15

Sepette %15 Net İndirim

CLGR15

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Guerlain Orchidée Impériale Emülsiyon cilt yaşlanması belirtilerine karşı olağanüstü bir bakım ürünüdür. Orkide özlerini ve bilimi bünyesinde barındıran etkisiyle cildin ömrünü uzatır. Orkide ikilisinin müthiş güçlerinin keşfi sayesinde görünür yaşlanma belirtileri ile mücadeleye etkili bir şekilde yardımcı olur. Akıllı mikroküreler ile zenginleştirilmiş Orchidée Impériale Emülsiyon,her koşulda ideal bir sonuç için yüzün her bölgesinde dengeleyici etki yaratır. Bu akıllı mikroküreler sayesinde ciltte parlaklık kontrolü sağlayarak kuru bölgeleri nemlendirir, cilde renk eşitliği verir.Orchidée Impériale Emülsiyon hafifliği ve yoğun besleyiciliği yağlı olmayan bir kıvam ile birleştirir; böylece cilt dengesini sağlar, ışıltı verir ve rahatlatır.
Ürün İçeriği : Nadir ve değerli bir hammadde olan Orkide, olağanüstü eksiksiz bakım serisi Orchidée Impériale'nin özüdür. Gerçek bir fenomen uzun ömür dahisi olan orkide, bitkiler alemindeki en gelişmiş türdür.
Kullanım Şekli : Kullanım Şekli: 1. Dairesel hareketler kullanarak uygulayın. 2. Parmak uçlarınızı alından kulaklara doğru kaydırın. Parmak uçlarınızı ağız köşesinden buruna doğru, kulaklara ve çene çizgisi boyunca üç kez gezdirin.3. Kasların bağlantı noktalarına üç kez basın.4.Parmakların arka kısımlarını çene çizgisi boyunca kaydırın.
Model Kodu : 300450510-30471
Mililitre Bilgisi : 30 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 40+
Menşei : Fransa
Ürün Kodu: : 5002436059

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin