Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Favorilenen
Herbaderm Kusursuz Ten + C Vitamini Primer, Fondöten, Kapatıcı 30 Ml
Herbaderm Kusursuz Ten + C Vitamini Primer, Fondöten, Kapatıcı 30 Ml 1

Herbaderm Herbaderm Kusursuz Ten + C Vitamini Primer, Fondöten, Kapatıcı 30 Ml

1112.75 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Tek bir renk tonunda olmasına rağmen, her cilt tonuna anında uyum gösteren Kusursuz Ten, lekeler, renk düzensizlikleri, kızarıklıklar, gözaltı morlukları, genişlemiş gözenekler ve ince çizgileri saniyeler içerisinde kapatır. Köpüksü, ultra hafif dokusuyla cildinizle bütünleşir, yokmuş gibi görünür. ÇÖZÜM ODAKLI CİLT BAKIMI • Her Cilt Tonuyla Mükemmel Uyum: Tek bir renk tonunda olmasına rağmen, her cilt tonuna anında uyum gösteren Kusursuz Ten kadifemsi, mat ve homojen bir cilt yaratır, cildinize kusursuz bir görünüm kazandırır. • Hem Primer, hem fondöten hem kapatıcı özelliğiyle renk düzensizlikleri, göz altı morlukları, gözenek ve ince çizgileri saniyeler içerisinde kapatır. “No Makeup” Makeup - Yokmuş gibi görünür: Ultra ince pigmentleri sayesinde cildinizle bütünleşir, maske hissi yaratmaz. Cildi kusursuzlaştırırken, yokmuş gibi görünür. • Uygulaması Çok Kolay: Su içermeyen, köpüksü, hafif dokusu sayesinde çok kolay uygulanır. İpek kadar kaygan yapısı ile aynaya bakmadan bile uygulayabilirsiniz. • Toplanma yapmaz: Ciltte toplanma, burun üstü ve kenarlarında pullanma yapmaz. • C vitamini içerir, Aydınlatır: Düzenli kullanıldığında C vitamini içeriği ile antioksidan koruma sağlar, cildinizi aydınlatır. ETKİLİ OLDUĞU CİLT PROBLEMLERİ Lekeler, renk düzensizlikleri, gözaltı morlukları, gözenek ve ince çizgiler NASIL KULLANILIR? Cilt bakımından sonra istediğiniz kapatıcılığa ulaşana kadar parmak uçlarınızla yüzünüze ve boynunuza uygulayın
Ürün İçeriği : DIMETHICONE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, HYDROGENATED POLYDECENE, ISONONYL ISONONANOATE, ISOPROPYL MYRISTATE, DICAPRYLYL CARBONATE, ASCORBYL TETRAISOPALMITATE, ISOPROPYL TITANIUM TRIISOSTEARATE, STEARALKONIUM HECTORITE, PROPYLENE CARBONATE, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, TOCOPHEROL, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES.
Kullanım Şekli : Cildinizi nemlendirdikten sonra parmak uçlarınızla ya da sünger yardımıyla istenilen kapatıcılığa ulaşana kadar uygulayınız.
Model Kodu : HERBA701466
Mililitre Bilgisi : 30 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Türkiye
Ürün Kodu: : 5002684750

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin