Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Herbaderm Aknpro Matlaştırıcı Güneş Kremi 50+SPF Açık Ton
Herbaderm Aknpro Matlaştırıcı Güneş Kremi 50+SPF Açık Ton 1

Herbaderm Herbaderm Aknpro Matlaştırıcı Güneş Kremi 50+SPF Açık Ton

209.25 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Yağlı ve akneye meyilli ciltlerde güvenli, Tam Spektrum 360° koruma sağlayan ilk ve tek kremdir. Dijital cihazlardan yayılan Mavi Işık ve UVA&UVB ışınlarına karşı cildi korumaya yardımcı olur. Renksiz, renkli açık ton ve renkli orta ton formu mevcuttur. Suya dayanıklı ve çok yüksek koruma sağlar. ÇÖZÜM ODAKLI CİLT BAKIMI • Antioxidant Peptide Carnosine Mavi Işık hasarlarına karşı cildin sahip olduğu kolajeni korumaya yardımcı olur, sıkılık ve elastikiyeti artırır. • 50+ SPF koruma faktörü ile UVA ve UVB ışınlarına karşı korumaya yardımcı olur. • Akneye meyilli ciltler için uygundur. Nordihidroguaretik asit ve oleanolik asit içeren formülü ile yağlanmayı ve parlamayı azaltır, cildi matlaştırır. • E Vitamini ve gliserin ile cildi nemlendirir. ETKİLİ OLDUĞU CİLT PROBLEMLERİ Mavi Işık, UVA&UVB ışınlarının neden olduğu derin, koyu lekeler ve kırışıklıklar. NASIL KULLANILIR? Sabahları ve gün içerisinde arzu ettiğiniz sıklıkta ya da güneşe çıkmadan 15 dakika önce bol miktarda uygulayınız.
Ürün İçeriği : Aqua, Glycerin, Octocrylene, Dicaprylyl Carbonate, Ethylhexyl Salicylate, Propanediol, Sodium PCA, Titanium Dioxide (nano), Butyl Methoxydibenzoylmethane, Coco-Caprylate/Caprate, Niacinamide, Cetearyl Alcohol, Distarch Phosphate, VP/Eicosene Copolymer, Cetearyl Glucoside, Zinc Lactate, Silica, Daucus Carota Sativa Root Extract, Canola Oil, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Beta-Carotene,Nordihydroguaiaretic Acid, Oleanolic Acid, Vaccinium Myrtillus Fruit/Leaf Extract, Saccharum Officinarum Extract, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Citrus Limon Fruit Extract, Acer Saccharum Extract, Centella Asiatica Extract, Vitis Vinifera Seed Extact, Biotin, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Sorbitan Caprylate, Butylene Glycol, PEG-60 Almond Glycerides, Propylene Glycol, Caprylyl Glycol, Carbomer, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Benzoic Acid, Sodium Metabisulfite, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Citrate, Chlorphenesin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / Iron Oxides.
Kullanım Talimatı : Sabahları ve gün içerisinde arzu ettiğiniz sıklıkta ya da güneşe çıkmadan 15 dakika önce bol miktarda uygulayınız.
Kullanım Şekli : Sabahları ve gün içerisinde arzu ettiğiniz sıklıkta ya da güneşe çıkmadan 15 dakika önce bol miktarda uygulayınız.
Model Kodu : HERBA701460
Mililitre Bilgisi : 40 ml
Cilt Tipi : Yağlı/Karma Ciltler
Koruma Faktörü : SPF 50+
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Türkiye
Ürün Kodu: : 5002617719

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin