Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
En Çok Satan
Herbaderm Beta Solution Salisilik Asit %2 Super Serum 30 Ml
Herbaderm Beta Solution Salisilik Asit %2 Super Serum 30 Ml 1

Herbaderm Herbaderm Beta Solution Salisilik Asit %2 Super Serum 30 Ml

357.25 TL
Sepette %20 İndirim!
BYRMKOZ20

Sepette %20 İndirim!

BYRMKOZ20

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Yağda çözünebilme özelliği sayesinde gözeneklerin içine derinlemesine nüfuz edebilen Salisilik asit gözenekleri tıkayan ölü deriyi, yağ, kir ve makyaj kalıntılarını parçalayarak uzaklaştırarak, siyah nokta ve sivilce oluşumunu önlemeye yardımcı olur. ÇÖZÜM ODAKLI CİLT BAKIMI • Gözenekleri yağ, kir ve makyaj kalıntılarından arındırmaya • Cilt yüzeyindeki yağlanmayı azaltmaya • Cildi sıkılaştırmaya, gözenekleri küçültmeye • Siyah noktaları ve renk düzensizliklerini azaltmaya yardım eder ETKİLİ OLDUĞU CİLT PROBLEMLERİ Sivilceye eğilimli cilt, siyah noktalar, aşırı yağlanma ve parlama. NASIL KULLANILIR? Avucunuza damlattığınız 2-3 damla serumu temiz ve kuru cildinize masaj yaparak uygulayınız. Sadece geceleri kullanınız. Cildinizi salisilik asite alıştırmak için 1 hafta boyunca iki günde bir uygulama yapınız. Ardından günde 1 kereden fazla olmamak şartıyla her gece yatmadan önce cildinize uygulayınız. Ürün cilt tarafından emildikten sonra, nemlendirici kreminizi sürünüz. Kullanmadan önce ufak bir bölgede günde bir kez 3 gün boyunca uygulama yaparak cildinizin salisilik asite karşı hassasiyetini test etmenizi tavsiye ederiz.
Ürün İçeriği : Aqua, Propanediol, Glycerin, Salicylic Acid, Polysorbate 20, Xanthan Gum, Hydroxyacetophenone, Tetrasodium Glutamate Diacetate.
Kullanım Talimatı : Avucunuza damlattıgınız 2-3 damla serumu temiz ve kuru cildinize masaj yaparak uygulayınız. Sadece geceleri kullanınız. Cildinizi Salisilik asite alıştırmak için 1 hafta boyunca iki günde bir uygulama yapınız. Ardından günde 1 kereden fazla olmamak şartıyla her gece yatmadan önce cildinize uygulayınız. Son olarak nemlendiricinizi sürünüz.
Kullanım Şekli : Avucunuza damlattıgınız 2-3 damla serumu temiz ve kuru cildinize masaj yaparak uygulayınız. Sadece geceleri kullanınız. Cildinizi Salisilik asite alıştırmak için 1 hafta boyunca iki günde bir uygulama yapınız. Ardından günde 1 kereden fazla olmamak şartıyla her gece yatmadan önce cildinize uygulayınız. Son olarak nemlendiricinizi sürünüz.
Model Kodu : HERBA701457
Mililitre Bilgisi : 30 ml
Cilt Tipi : Yağlı/Karma Ciltler
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Türkiye
Ürün Kodu: : 5002617775

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin