Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
İpacei Argan Saç Süt Bombası
İpacei Argan Saç Süt Bombası 1

İpacei İpacei Argan Saç Süt Bombası

430 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Cansız saçlar için IPACÈI Argan Saç Süt Bombası iki tabakadan oluşan saç canlandırıcı kürüdür. Boyadan hasar görmüş, kuru ve kimyasallardan yıpranmış saçlara nem ve besleyip, parlaklık verir. Fas’dan gelen gerçek Argan yağını içerir. Bu kombinasyon sayesinde, koruma ve saç besleyici özelliklerini kafa derisinde ve saç üzerinde göstermektedir. Ipacèi Lüks Argan Saç Süt Bombası (Kullanma dayanıklılığı, uygulamaya bağlı olarak 2-6 ay/100 ml) Etkisi: Ipacèi Lüks Argan Saç Süt Bombası iki tabakadan oluşan saç canlandırıcı kürdür. Boyadan hasar görmüş, kuru ve kimyasallardan yıpranmış saçlara nem ve besleyip, parlaklık verir. Fas’dan gelen gerçek Argan Yağını içerir, yüksek oranda doymamış yağ asitleri, tokoferol, antioksidanlardan birleşen özel saç kürüdür. Bu kombinasyon sayesinde, koruma ve saç besleyici özelliklerini kafa derisinde ve saç üzerinde göstermektedir.
Ürün İçeriği : Aqua, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Dimethicone, Parfum, Linalool, Hexylcinnamal, Hydroxycitronellal, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Argania Spinosa Kernel Oil, Polyquaterium 16, Lactic Acid, C.I.13015.
Kullanım Şekli : Sac Uzatma ve Hacimlik icin Uygulama: Ipacèi Argan Saç Süt Bombasını iyice çalkalayınız ve (ıslak veya kuru) saçlarınıza uygulayınız. Gerekirse tarayarak şekillendirin. Bakım olarak haftada bir kaç kez uygulayınız. Hangi tür saçlar için uygundur ve faydaları nelerdir? Hoş ve ferahlatıcı kokusu ile tüm saç tipleri içindir. Sonuclar: Saç şekillendirmede yardımcı Uçan ve elektrikli saçlar içindir Çok kuru, boyalı ve yıpranmış saçlar için Kullanışlı Nemlendirir ve canlandırır Kıvırcık ve inatçı saçlar için uygundur Yumuşaklık etkisini aninda yaratir
Cilt Tipi : Kuru ve Hassas Ciltler
Yaş Aralığı : 18+
Mililitre Bilgisi : 100 ml
Ürün Kodu: : 5002715209

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin