Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
İpacei Facelifting Yağı, 23,5 Ayar Altin İle
İpacei Facelifting Yağı, 23,5 Ayar Altin İle 1

İpacei İpacei Facelifting Yağı, 23,5 Ayar Altin İle

1650 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : Helıanthus Annuus (Sunflower) Hybrıd Oıl; Dıcaprylyl Carbonate; Prunus Amygdalus Dulcıs (Sweet Almond) Oıl; Squalane; Oenothera Bıennıs (Evenıng Prımrose) Oıl; Sımmondsıa Chınensıs (Jojoba) Seed Oıl; Lavandula Angustıfolıa Herb Oıl; Rosa Canına Fruıt Oıl; Corıandrum Satıvum Fruıt Oıl; Pelargonıum Graveolens Flower Oıl; Rosmarınus Offıcınalıs (Rosemary) Leaf Oıl; Anıba Rosaeodora Wood Oıl; Cıtrus Aurantıum Dulcıs (Orange) Peel Oıl; Rosa Damascena Flower Oıl; Tocopherol; Glycıne Soja (Soybean) Oıl; Geranıol; Lınalool; Cıtronellol; Lımonene
Kullanım Şekli : Ipacèi Facelifting yağını makyajdan önce veya sonra 2-3 damla uygulayın, özel olarak makyaj tabanı ve makyajdan sonrası için geliştirilmiştir. Ciltteki makyaj sonrası topaklanmayı engeller. Özellikle akşamları ve çok kuru ciltlerde günlük kullanım içindir.
Ürün Açıklaması : ANTI-AGING YÜZ YAĞI Yüz kırışıklıkları ve hassas cilt tipleri için. Ipacèi Facelifting yağı, 23,5 ayar altın parçacıkları içerir. Cilt tipi: makyajdan öncesi ve sonrası uygulanabilir, kuru, hassas, esnekliğe ihtiyacı olan, ANTI-AGING için ve kırışıklıklara karşı etki edebilir. Ipacèi 23,5 ayar altın parçacıkları içeren Ipacèi Facelifting yağı E175 sertifikasına sahiptir ve gıda dekorasyonları, cilt uygulamaları ve kozmetik ürünler için geliştirilmiştir ve Almanya’da üretilmektedir. Çok gergin yüz derisi için, küçük yüz çizgileri ve kırışıklıklara karşı etki gösterebilir ve yüz lipidlerini dolgulaştırabilir. Ipacèi Facelifting yağı rahatsız edici bir yağ hissini tende bırakmaz ve hızlı bir şeklide kadifemsi ve pürüzsüz bir cilt sağlar. Ipacèi 24 ayar altın yüz maskesi modeller ve makyözler tarafından da uygulanmaktadır. ALMANYA’DA üretilen en yüksek yenilebilir altın kalitesinde üretilmektedir, sahte altın maske ve altın yapraklarından kaçınınız. Akne sorunu yaşayanlar, doktora veya dermatoloğa başvurmalarını veya cildinizin ufak bir bölümde test etmenizi tavsiye ediyoruz.
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 18+
Mililitre Bilgisi : 30 ml
Ürün Kodu: : 5002715223

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin