Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Jagler 150 Ml Deodorant
Jagler 150 Ml Deodorant 1

Jagler Jagler 150 Ml Deodorant

43.50 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Son derece yanıcı Aerosol. Basınçlı kap: Isıtılır ise patlayabilir. Isı/kıvılcım/açık alev/ sıcak yüzeyler ve diğer tutuşturuculardan uzak tutunuz. Açık aleve veya diğer yanma kaynaklarına püskürtmeyiniz. Sigara ile yaklaşmayınız. Kullandıktan sonra dahi delmeyiniz ya da yakmayınız. Güneş ışığından koruyunuz.50 °C''nin üzerindeki sıcaklıklara maruz bırakmayınız. Çoçuklardan uzak tutunuz. Solumayınız. Göze ve tahriş olmuş cilde sıkmayınız. Sadece belirlenmiş amacına uygun olarak kullanın . Havalandirilan ortamda kullanın
Ürün İçeriği : Alcohol Denat, Butane, Propane, Isobutane, Parfum, Propylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Evernia Furfuracea Extract, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.
Mililitre Bilgisi : 150 ml
Kullanım Şekli : Kullanmadan önce iyice çalkalayınız. Kutuyu dik tutarak 15 cm mesafeden çıplak ve temiz koltuk altına püskürtün. Cildinize uyguladıktan sonra iyice kurumasını bekleyiniz sonra giysilerinizi giyiniz.
Parfüm Notası : Odunsu
Menşei : Türkiye
Mililitre Bilgisi : 150 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Parfüm Notası : Odunsu
Yaş Aralığı : 25+
Ürün Kodu: : 5002694283

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin