Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Korres 15 Ml Göz Serumu
Korres 15 Ml Göz Serumu 1
Korres 15 Ml Göz Serumu 2
Korres 15 Ml Göz Serumu 3
Korres 15 Ml Göz Serumu 4

Korres Korres 15 Ml Göz Serumu

880 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : KORRES, Yunanistanasdf856da organik aromatik ve tıbbi bitkilerin yetiştirilmesi ve üretimini güçlü bir sosyal sorumluluk duygusuyla yürüttüğü etik işbirliklerinin bir parçası olarak desteklemektedir. KORRES, Yunan lavantasını sertifikalı özütleme laboratuvarında sıfır atık süreciyle özütlüyor ve formüllerine katıyor. Tohumdan, ekstrakta, formülasyona, suyun arıtılmasına, ürüne, her bileşenin yeniden kullanımı için çalışılıyor. Ürünler %97 doğal içeriklerden oluşuyor.
Kullanım Şekli : Yüzük parmağınızı kullanarak uygulayın. Göz serumunu tüm göz bölgesine ve üst göz kapaklarına dairesel hareketlerle uygulayın. Şişliği azaltmak için: Gözün iç köşesinde durun ve 30 dakika boyunca hafif masaj basıncı uygulayın. Üst göz kapaklarını kaldırmak ve kaz ayağı kırışıklıklarını gidermek için: Bekleyin ve kaşınızın başladığı göz çukuru kemiğine, kaş kemerinin altına, şakaklara ve son olarak gözbebeğinin altındaki göz çukuru kemiğine 2 saniye süreyle hafifçe masaj yapın.
Ürün Açıklaması : Üst göz kapaklarını gözle görülür şekilde kaldırmak için tüm göz bölgesine 360 ​​° uygulanacak Devrimci Süper Göz Serumu. Sonuç olarak yorgunluk belirtileri gözle görülür şekilde azalır ve yüze kalkmış, gençleşmiş bir görünüm verir. Hedeflenen DEFEYE GRAVITY ™ kompleksi ile güçlendirilmiş, sarkma görünümünü, kaz ayağı kırışıklıklarını, koyu halkaları ve şişkinliği azaltmaya yardımcı olur.
Model Kodu : BP05
Mililitre Bilgisi : 15 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Yunanistan
Ürün Kodu: : 5002638600

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin