Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Korres Golden Passion Fruit Duş Jeli - Vücut Temizleyici 250Ml
Korres Golden Passion Fruit Duş Jeli - Vücut Temizleyici 250Ml 1
Korres Golden Passion Fruit Duş Jeli - Vücut Temizleyici 250Ml 2
Korres Golden Passion Fruit Duş Jeli - Vücut Temizleyici 250Ml 3

Korres Korres Golden Passion Fruit Duş Jeli - Vücut Temizleyici 250Ml

400 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : AKTİF ALOE ÖZÜ, yaşlanmanın gözle görülür belirtilerini azaltmak için kolajen ve elastini uyarırken cildin bağışıklığını güçlendirmeye yardımcı olur. BUĞDAY PROTEİNLERİ, nemlendirmeyi kilitlemek için cilt üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturur. ALTHEA ÖZÜ [hatmi kökü özü], cilt üzerinde nemin korunmasına yardımcı olmak için koruyucu bir bariyer oluştururken sorunlu cildi yatıştırmaya yardımcı olmak için binlerce yıldır kullanılmaktadır. Koku yönü ve doku düzenine göre içerik yaklaşımı.
Ürün Açıklaması : Cildin doğal nem seviyesini koruyan ve genç görünen, esnek cilt yapısını desteklemeye yardımcı olan köpüklü lüks duş jeli. Bu jel-köpük duş jeli, her gün rahat bir temizlik için cildin doğal nem seviyesini korumaya yardımcı olan için aloe özü, buğday proteinleri ve althea özünü birleştirir. Bu çok amaçlı formül banyo, duş ve vücut tıraşı için mükemmeldir.
Menşei : Yunanistan
Mililitre Bilgisi : 250 ml
Kullanım Şekli : Her sabah veya akşam duştayken cilde uygulayın. Banyodan sonra, uzun süreli bir nemlendirme etkisi için KORRES Vücut Yağı kullanın.
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Ürün Kodu: : 5002717487

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin