Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Korres Wild Rose 40 Ml Nemlendirici / Normal - Karma Cilt
Korres Wild Rose 40 Ml Nemlendirici / Normal - Karma Cilt 1
Korres Wild Rose 40 Ml Nemlendirici / Normal - Karma Cilt 2

Korres Korres Wild Rose 40 Ml Nemlendirici / Normal - Karma Cilt

660 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Bu krem, tüm gün boyunca cildi nemlendiren ve aydınlatan çeşitli bileşenlerle formüle edilmiştir. Doğal bir C vitamini kaynağı olan yabani gül yağı, ince çizgilerin ve cilt renk değişikliklerinin görünümünü onarmaya yardımcı olur. Bir çöl bitkisinden mahrum bırakılan Imperata-cylindrica özütü, cildin nem dengesini düzenleyerek sürekli nemlendirme sağlama kabiliyeti ile bilinir.
Kullanım Şekli : Günlük temizliğin ardından yüze ve boyna uygulayın. Fondöteninizin görünümünden ödün vermeden cildi nemli tutmak için makyaj bazı öncesi kullanıma uygundur. Göz ile doğrudan temastan kaçının.
Ürün İçeriği : KORRES, Yunanistan'da organik aromatik ve tıbbi bitkilerin yetiştirilmesi ve üretimini güçlü bir sosyal sorumluluk duygusuyla yürüttüğü etik işbirliklerinin bir parçası olarak desteklemektedir. KORRES, Yunan lavantasını sertifikalı özütleme laboratuvarında sıfır atık süreciyle özütlüyor ve formüllerine katıyor. Tohumdan, ekstrakta, formülasyona, suyun arıtılmasına, ürüne, her bileşenin yeniden kullanımı için çalışılıyor. Ürünler %97 doğal içeriklerden oluşuyor.
Model Kodu : WR03
Mililitre Bilgisi : 40 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Yunanistan
Ürün Kodu: : 5002638559

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin