Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Thierry Mugler Angel Elixir Edp 60 Ml
Thierry Mugler Angel Elixir Edp 60 Ml 1
Thierry Mugler Angel Elixir Edp 60 Ml 2

Korres Thierry Mugler Angel Elixir Edp 60 Ml

860 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : KORRES, Yunanistan'da organik aromatik ve tıbbi bitkilerin yetiştirilmesi ve üretimini güçlü bir sosyal sorumluluk duygusuyla yürüttüğü etik işbirliklerinin bir parçası olarak desteklemektedir. KORRES, Yunan lavantasını sertifikalı özütleme laboratuvarında sıfır atık süreciyle özütlüyor ve formüllerine katıyor. Tohumdan, ekstrakta, formülasyona, suyun arıtılmasına, ürüne, her bileşenin yeniden kullanımı için çalışılıyor. Ürünler %97 doğal içeriklerden oluşuyor.
Kullanım Şekli : Göz çevresinden kaçınarak yüzünüzün ve boynunuzun her bölgesine nazikçe masaj yapın. Her alanı merkezden başlatın ve dışarı ve yukarı doğru hareket edin. Emilimi ve sonuçları en üst düzeye çıkarmak için avuç içlerinizle nazikçe yüzünüze, boynunuza baskı uygulayın. En iyi sonuçlar için her gün tekrarlayın.
Materyal : KORRES, Yunanistan'da organik aromatik ve tıbbi bitkilerin yetiştirilmesi ve üretimini güçlü bir sosyal sorumluluk duygusuyla yürüttüğü etik işbirliklerinin bir parçası olarak desteklemektedir. KORRES, Yunan lavantasını sertifikalı özütleme laboratuvarında sıfır atık süreciyle özütlüyor ve formüllerine katıyor. Tohumdan, ekstrakta, formülasyona, suyun arıtılmasına, ürüne, her bileşenin yeniden kullanımı için çalışılıyor. Ürünler %97 doğal içeriklerden oluşuyor.
Ürün İçeriği : KORRES, Yunanistan'da organik aromatik ve tıbbi bitkilerin yetiştirilmesi ve üretimini güçlü bir sosyal sorumluluk duygusuyla yürüttüğü etik işbirliklerinin bir parçası olarak desteklemektedir. KORRES, Yunan lavantasını sertifikalı özütleme laboratuvarında sıfır atık süreciyle özütlüyor ve formüllerine katıyor. Tohumdan, ekstrakta, formülasyona, suyun arıtılmasına, ürüne, her bileşenin yeniden kullanımı için çalışılıyor. Ürünler %97 doğal içeriklerden oluşuyor.
Model Kodu : BP01
Mililitre Bilgisi : 15 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Yunanistan
Ürün Kodu: : 5002638568

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin