Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Korres 40 Ml Nemlendirici
Korres 40 Ml Nemlendirici 1
Korres 40 Ml Nemlendirici 2
Korres 40 Ml Nemlendirici 3

Korres Korres 40 Ml Nemlendirici

880 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : KORRES, Yunanistan'da organik aromatik ve tıbbi bitkilerin yetiştirilmesi ve üretimini güçlü bir sosyal sorumluluk duygusuyla yürüttüğü etik işbirliklerinin bir parçası olarak desteklemektedir. KORRES, Yunan lavantasını sertifikalı özütleme laboratuvarında sıfır atık süreciyle özütlüyor ve formüllerine katıyor. Tohumdan, ekstrakta, formülasyona, suyun arıtılmasına, ürüne, her bileşenin yeniden kullanımı için çalışılıyor. Ürünler %97 doğal içeriklerden oluşuyor.
Kullanım Şekli : Kremi göz çevresini dışarıda bırakarak yüze ve boyuna uygulayın. Karaçam polifenolleri, cilt onarım kompleksi, doğal olarak üretilen hexapeptide 11, babassu yağı, zeytin mumu içerir.
Ürün Açıklaması : 3 boyutlu yüz şekillendirme için yeniden şekillendirme, sıkılaştırma ve kaldırma eylemine sahip gelişmiş zengin gece kremi. Çığır açan cilt yeniden modelleme kompleksi ElastiLift-3D ™ ve karaçam polifenolleri ile güçlendirilmiş, cilt elastikiyetini artırmaya, kırışıklıkların görünümünü azaltmaya ve yüz mimarisini iyileştirmeye yardımcı olur.
Model Kodu : BP02
Mililitre Bilgisi : 40 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : Yunanistan
Ürün Kodu: : 5002638584

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin