Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Korres Pure Cotton Vücut Serum Spreyi 250Ml
Korres Pure Cotton Vücut Serum Spreyi 250Ml 1
Korres Pure Cotton Vücut Serum Spreyi 250Ml 2

Korres Korres Pure Cotton Vücut Serum Spreyi 250Ml

800 TL
Sepette %20 Net İndirim
KS020

Sepette %20 Net İndirim

KS020

hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : KRİSTALLEŞTİRİLMİŞ SHEA YAĞI: Ciltte eriyecek şekilde tasarlanmış kristalize sıvı formda , daha sağlıklı ve genç görünen pürüzsüz bir cilt elde etmek için bilinen nemlendirici faydalarının çok ötesine geçen mucize bir bileşen CM GLUCAN (MAYA) : Onarım ve koruma molekülü " olarak da bilinir , yalnızca cildi su kaybına karşı korumakla kalmaz , aynı zamanda cildin sıkılığını iyileştirir ve kırışıklıkları azaltır PROVITAMIN B5: Nemi hapsetmek ve cildin yumuşaklığını ve elastikiyetini iyileştirmek için cilt bariyerini dengeler
Kullanım Şekli : Duştan veya banyodan çıktıktan sonra vücudun her yerine eşit olarak uygulayın ve kurumasını bekleyin. Ürün, benzersiz formülü ile cilt tarafından %100 emilir ve daha sıkı, pürüzsüz ve nemli bir cilt sunar.
Ürün Açıklaması : Body Firming Serum Spray Sıkılaştırma + Aydınlatma 24 saate kadar cilt nemlendirmesi sağlamak ve 2 sürekli hafta kullanım sonrası cildin elastikiyetini iyileştirmek için ciltte eriyen kristalize Shea Yağı içeren yenilikçi vücut spreyi. Kristalize shea yağı ile güçlendirilmiş serum, cildin doğal elastikiyetini optimize ederken ve daha parlak bir vücut ve dekolte için cildin dokusunu iyileştirirken pürüzsüzlüğü arttırmak ve problemli cilt görünümünü azaltmak için çoklu vitaminlerle doludur. Esnekliği artırarak, ince çizgileri ve boyundan aşağısına kadar genel kırışıklıkları azaltan, yaşlanmanın görünür belirtilerini en aza indirmek için vücut cildi için tasarlanmış güçlü serum. FAYDALARI Daha genç görünen bir cilt için boyundan aşağısına kadar cilt elastikiyetini ve sıkılığını artırır. Doku ve parlaklığı iyileştirirken ince çizgiler ve kırışıklıklar ile savaşan vücut için güçlü cilt bakımı Yıl boyunca kuru cilt için 24 saat nemlendirme sağlar Konsantre kristalize shea yağı cilde nüfuz eder ve sağlıklı görünen vücut için paketlenmiş tam doz multi vitamin sağlar.
Menşei : Yunanistan
Mililitre Bilgisi : 250 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Ürün Kodu: : 5002717484

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin