Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Favorilenen
Hızlı Gönderi
La Colline Cell White-White Regenerating Collagen Mask Aydınlatıcı Bakım Seti
La Colline Cell White-White Regenerating Collagen Mask Aydınlatıcı Bakım Seti 1

La Colline La Colline Cell White-White Regenerating Collagen Mask Aydınlatıcı Bakım Seti

18700 TL
Sepette %15 Net İndirim
KPM02

Sepette %15 Net İndirim

KPM02

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Cilde taze bir görünüm verirken ve aydınlatıcı etkiye sahip yüksek performanslı bakım sunar, cilt lekelerinin görünürlüğünü azaltmayı hedefler. 5 hafta boyunca haftada bir kez kullanıldığında yüz tam bir rahatlık içinde aydınlığın zirvesine ulaşır.
Ürün İçeriği : C vitamini ve Ayı üzümü özü ile aydınlatma sağlar. Allantoin ile cildin su ihtiyacı karşılanır. Malt özü ile sıkılaştıcı ve yaşlanma önceyici etki sağlar. LUX-Factor etkisi ile ciltte renk farkının oluşmasını engeller.
Kullanım Şekli : İlk adım olarak White Kollajen Maskenin kullanılması gerekir. C vitamini ile cilde aydınlatma sağlar ve allantoin ile cildin su ihtiyacı karşılanır. 30 dakika ciltte kalması gerekir, maske sonrası cilt yıkanmamalıdır. İkinci adım olarak ise Post Cellular Treatment kullanılması gerekir. Malt özü ile sıkılaştıcı ve yaşlanma önceyici etki sağlar. LUX-Factor etkisi ile ciltte renk farkının oluşmasını azaltmayı hedefler. Kolajen maske sonrası bir şişenin tamamı kullanılıp, ardından kişisel cilt bakım rutinine devam edilebilir.
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Ürün Kodu: : 5002425641

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin