Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
La Colline Lip And Contour Remodelling Care 15 Ml Dudak Bakım Kremi
La Colline Lip And Contour Remodelling Care 15 Ml Dudak Bakım Kremi 1

La Colline La Colline Lip And Contour Remodelling Care 15 Ml Dudak Bakım Kremi

3705 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Bu besleyici krem dudak çevresi kırışıklıkların ve bu bölgedeki ince çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Dudakların daha dolgun ve daha pürüzsüz görünmesini sağlar.
Ürün İçeriği : CMA® Complex: Bitkisel Proteinler (Glikoprotein ve soya proteinleri), RNA (Ribonükleik Asit), Bitkisel DNA, Hiyalüronik Asit, Keçi Boynuzu Ağacından elde edilen Reçine ve seramitlerden oluşur. Bu içerikler sayesinde zamansız yaşlanmaya karşı savaşır, cildi sıkılaştırır, nemlendirir ve pürüzsüzleştirir. Bitki özleri ile anti oksidan ve anti aging etkisi sağlar. Gül özütü gözenek sıkılaştırır, elastas & Kollajenazla savaşır. Plantago, hücre iyileşmesini sağlar. Ebegümeci özütü yumuşatır ve nemlendirir.
Kullanım Şekli : Sabah akşam yüzük parmağı yardımı ile krem öncelikle dudak kontürüne sürülür,daha sonra tampon hareketler ile dudak kontürü ile tüm dudağa yedirilir. Çimdikleme hareketi ile dudak kontürü ve dudağa masaj yapılır. Tekrardan dudak kontürü ve dudak yüzeyine yüzük parmağı yardımı ile nazikçe masaj yapılarak uygulama sonlandırılır.
Model Kodu : 301260510-28372
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Menşei : İsviçre
Ürün Kodu: : 5002354153

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin