Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
La Mer Sft Moıst Found Spf30-Pe 9.5Gm/.33Oz Fondöten
La Mer Sft Moıst Found Spf30-Pe 9.5Gm/.33Oz Fondöten 1
La Mer Sft Moıst Found Spf30-Pe 9.5Gm/.33Oz Fondöten 2
La Mer Sft Moıst Found Spf30-Pe 9.5Gm/.33Oz Fondöten 3

La Mer La Mer Sft Moıst Found Spf30-Pe 9.5Gm/.33Oz Fondöten

1800 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : La Mer’in Project Powder Compact Fondation SPF30 ürününü ile tanışın, bu fondöten toz pudra formunda olup sıvı fondötenler gibi etki vermektedir. Bu formül cildinizi rahatlatır, yumuşatır, nemlendirir ve aynı zamanda kusursuz görünümlü ikinci bir ten hissi verir.
Ürün İçeriği : Güçlü hidrasyon artırıcı deniz aktif maddelerine sahip yeni Hydra-Sea Ferment, yumuşak, yaşlanmayan bir görünüm ve his verirken cildi rahatlatmak, dolgunlaştırmak için cildi dengeleme hidrasyonu ile etkisi altına alır. Tidal Algae sürekli dengeyi ve sakinliği teşvik ederken, Softening Algae genç ve sağlıklı bir his hissettirmeye yardımcı olur. Gözenekler azalır ve cildin gün boyunca taze görünmesini sağlamak için parlaklık kontrol edilir. Hücre Yenileyici Mucize İksir ™, La Mer’in iyileştirici gücü, nemlendirir, enerji verir ve yatıştırır. SPF ve antioksidan gücü ile Lime Tea Konsantresi, yeni ışıltılı tenin korunmasına yardımcı olur.
Kullanım Şekli : La Mer uygulamanıza takiben, yüzünüzü pürüzsüzleştirmek ve mükemmele ulaşmak için sünger aplikatörü ile boynunuzdan aşağı doğru karıştırarak eşit ve kusursuz bir görünüm elde edin. Gün boyunca ihtiyacınız dahilinde rötüş yapabilirsiniz.
Mililitre Bilgisi : 9.5 gr
Ürün Kodu: : 5002603775

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin