Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Lacoste Pour Femme Edp Legere 90 Ml Kadın Parfüm
Lacoste Pour Femme Edp Legere 90 Ml Kadın Parfüm 1
Lacoste Pour Femme Edp Legere 90 Ml Kadın Parfüm 2

Lacoste Lacoste Pour Femme Edp Legere 90 Ml Kadın Parfüm

2512 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Klasik Lacoste Pour Femme’in çiçeksi, odunsu ve misk notalarının yarattığı güzellik ve zerafet, şimdi turunçgil notalarının ışıltılı dokunuşuyla aydınlanıyor.Lacoste Pour Femme ailesine yeni bir kız kardeş olarak gelen ışıltılı ve ferah içeriğiyle birlikte yeni Lacoste Pour Femme Legere, kadınsı şıklığın bir yansıması , sofistike ve zarif bir kokudur.
Ürün İçeriği : Bu yeni koku, orijinal Lacoste Pour Femme kokusunun kadifemsi kompozisyonununa ek olarak bergamot, greyfut ve mandalina notalarıyla birlikte daha ferah bir yorumlamaya sahiptir. Yasemin yaprakları, beyaz heliopter ve hibiscus çiçeği orta notalarda kokunun kalbini oluştururken, Himalayalardan gelen sedir ağacı, sandalağacı ve miskin alt notalardaki uyumu eşsiz bir ahenk oluşturur.
Mililitre Bilgisi : 90 ml
Kullanım Şekli : Temiz Tene İstenilen Sıklıkla Uygulanabilir.
Parfüm Notası : Çiçekli,Odunsu,Misk
Ürün Açıklaması : Lacoste Pour Femme Legere, benzersiz, kendine güvenen ve yaşam sevinci dolu sıra dışı kadınlar için tasarlanan Lacoste Pour Femme kokusunun modern bir yorumu. Bergamot, greyfurt ve mandalina ve turunçgillerle yenilenerek yasemin yaprakları, hibiscus çiçeği, sandal ağacı ve misk notaları ile orjinaline sadık kalır.
Ürün İçeriği : Belirtilmemis
Kullanım Şekli : Temiz tene istenilen sıklıkta uygulanır.
Mililitre Bilgisi : 90 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Parfüm Notası : Koku Ailesi: Odunsu, Turunçgil. Tepe Nota: Turunçgil Meyveleri. Kalp Nota: Yasemin Yaprakları, Hibiscus Çiçeği. Dip Nota: Sandal Ağacı, Misk.
Ürün Kodu: : 5000161769

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin