Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Lancaster Sun Beauty Silky Touch Cream Radiant Tan Spf15 50Ml Güneş Ürünü
Lancaster Sun Beauty Silky Touch Cream Radiant Tan Spf15 50Ml Güneş Ürünü 1
Lancaster Sun Beauty Silky Touch Cream Radiant Tan Spf15 50Ml Güneş Ürünü 2
Lancaster Sun Beauty Silky Touch Cream Radiant Tan Spf15 50Ml Güneş Ürünü 3

Lancaster Lancaster Sun Beauty Silky Touch Cream Radiant Tan Spf15 50Ml Güneş Ürünü

319.95 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : YÜZ - ORTA KORUMA • UVA & UVB KORUMASI UVA & UVB filtrelerinin yüksek oranda foto dayanıklı etkili birleşimi. • ÖZEL YENİ INFRARED KORUMASI Bu eşsiz koruma ikili koruma sistemini sağlar: 3 fiziksel yansıtıcı (yakut tozu, titanyum dioksit, Sedefli Timiron Pigment) ile IR yansıtır & nötralize eder. UV ışınlarından kaynaklanan serbest radikalleri Özel Anti-oksidan Kompleksi ile IR ışınlarından kaynaklanan serbest radikalleri (Vit E ve Vit C türevi) nötralize eder. • BRONZLUĞU AKTİVE EDEN KOMPLEKS Heliotan (Amino asitler, elementler ve mineraller açısından zengin), Biotening (tatlı portakal özü) ve Buriti yağı • NEMLENDİRME Gliserin. Daha eksiksiz bir korumayla cildiniz daha güzel görünür. Bronzluğunuz farkedilir şekilde ışıltılı ve kalıcıdır.
Ürün İçeriği : YÜZ - ORTA KORUMA• UVA & UVB KORUMASIUVA & UVB filtrelerinin yüksek oranda foto dayanıklı etkili birleşimi.• ÖZEL YENİ INFRARED KORUMASIBu eşsiz koruma ikili koruma sistemini sağlar: 3 fiziksel yansıtıcı (yakut tozu, titanyum dioksit, Sedefli Timiron Pigment) ile IR yansıtır & nötralize eder. UV ışınlarından kaynaklanan serbest radikalleri Özel Anti-oksidan Kompleksi ile IR ışınlarından kaynaklanan serbest radikalleri (Vit E ve Vit C türevi) nötralize eder.• BRONZLUĞU AKTİVE EDEN KOMPLEKSHeliotan (Amino asitler, elementler ve mineraller açısından zengin), Biotening (tatlı portakal özü) ve Buriti yağı• NEMLENDİRMEGliserin.Daha eksiksiz bir korumayla cildiniz daha güzel görünür. Bronzluğunuz farkedilir şekilde ışıltılı ve kalıcıdır.
Mililitre Bilgisi : 50ml
Kullanım Şekli : Orta koruma. Güneşe çıkmadan önce tüm yüzünüze ve dekoltenize uygulayın. Korumayı sürdürmek için yüzdükten ve kurulandıktan sonra veya uzun süre güneşte kaldıktan sonra uygulamayı tekrarlayın. Az miktarda uygulama koruma seviyesini azaltacaktır.
Ürün Kodu: : 5000001054

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin