Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Lancaster Self Tanning Comfort Cream 125Ml Güneş Ürünü
Lancaster Self Tanning Comfort Cream 125Ml Güneş Ürünü 1

Lancaster Lancaster Self Tanning Comfort Cream 125Ml Güneş Ürünü

175 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : ANINDA ALTIN IŞILTISI! Güneş uzmanı Lancaster’in son teknolojiyle ürettiği yeni Self Tan Beauty, cildinizdeki haftasonu brozluğunu veya tatil parlaklığını güneşsiz bir şekilde size sunar. Hayalinizdeki bronzluk artık bu ambalajda! Tüm cilt renkleri için uygun olan bu ürün, İbiza’da bir haftalık tatil sonucunda cildinizin alacağı bronzluğu, parlaklığı ve altın ışıltısını güneşsiz bir şekilde size sunar. Yeni Tan Color Adapt teknolojisi, cilde rengini veren melanin sentezini harekete geçirerek daha parlak, pürüzsüz ve doğal bir görünüm sağlar. Yeni Self Tan Comfort Cream UV ışınları olmadan, mükemmel bir tatil bronzluğu sağlar. Pürüzsüz bir görünümü vardır. Asla çizgi çizgi olmaz ve turuncu bir görünümü yoktur. Kullanımı kolay ve nemlendirici özelliği olan bu ürün, içeriğindeki hindistancevizi sütü özüyle cildinizi rahatlatır ve ipek parlaklığı katar.
Ürün İçeriği : ANINDA ALTIN IŞILTISI!Güneş uzmanı Lancaster’in son teknolojiyle ürettiği yeni Self Tan Beauty, cildinizdeki haftasonu brozluğunu veya tatil parlaklığını güneşsiz bir şekilde size sunar. Hayalinizdeki bronzluk artık bu ambalajda! Tüm cilt renkleri için uygun olan bu ürün, İbiza’da bir haftalık tatil sonucunda cildinizin alacağı bronzluğu, parlaklığı ve altın ışıltısını güneşsiz bir şekilde size sunar. Yeni Tan Color Adapt teknolojisi, cilde rengini veren melanin sentezini harekete geçirerek daha parlak, pürüzsüz ve doğal bir görünüm sağlar. Yeni Self Tan Comfort Cream UV ışınları olmadan, mükemmel bir tatil bronzluğu sağlar. Pürüzsüz bir görünümü vardır. Asla çizgi çizgi olmaz ve turuncu bir görünümü yoktur.Kullanımı kolay ve nemlendirici özelliği olan bu ürün, içeriğindeki hindistancevizi sütü özüyle cildinizi rahatlatır ve ipek parlaklığı katar.
Mililitre Bilgisi : 125 ml
Kullanım Şekli : Ürünü yüzünüze ve vücudunuza uygulayabilirsiniz. Çok hızlı kurur. Ürünün her kullanımdan sonra ellerinizi yıkayın. İçeriğinde güneş filtresi ve güneş koruyucusu yoktur.
Ürün Kodu: : 5000053070

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin