Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Lancome 50 Ml Cilt Bakım Seti
Lancome 50 Ml Cilt Bakım Seti 1
Lancome 50 Ml Cilt Bakım Seti 2
Lancome 50 Ml Cilt Bakım Seti 3
Lancome 50 Ml Cilt Bakım Seti 4

Lancome Lancome 50 Ml Cilt Bakım Seti

1075 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Lancôme'Un En Çok Satan Onarıcı Yüz Serumu Advanced Génifique'İn Yenilenen Formülüyle, Yalnızca 7 Günde, Cilt Gençlik Işıltısına Kavuşur Ve Cilt Görünümü Pürüzsüzleşir. Yalnızca 1 Şişe Kullanımdan Sonra, Kırışıklık Gibi Yaşlanmanın Ana Belirtilerinin Görünümü Azalır. Işıltılı, İnce Çizgi Görünümü Azalmış, Sıkılaşmış, Cilt Tonu Eşitlenmiş Ve Pürüzsüz Bir Cilt Görünümü Sağlar.
Mililitre Bilgisi : 50 ML
Kullanım Şekli : Advanced Génifique Cilt Bakım Setinizi nasıl kullanabilirsiniz? 1. Cildinizi yenilemek için Tonique Confort Yüz Toneri ile başlayın. 2. Advanced Génifique Anti-Aging Serum uygulamasıyla devam edin (kendi kendine yüklenen damlalık size her seferinde mükemmel dozu verir). 3. Göz çevrenizi aydınlatmak için Advanced Génifique Yeux Light Pearl Eye Serum uygulayın. 3. Nemli ve parlak bir cilt için Génifique Youth Activating sıkılaştırıcı krem ile tamamlayın.
Ürün İçeriği : Génifique Rutin Setiniz şunları içerir: • Advanced Génifique Yaşlanma Karşıtı Serum 50ml • Tonique Confort Skin Toner 50ml • Advanced Génifique Yeux Light-Pearl Göz Serumu 5ml • Génifique Crème Activatrice de Jeunesse Gündüz Kremi 15ml
Ürün Kodu: : 5002674166

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin