Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Lancome Genifique & Renergie Cilt Bakım Seti
Lancome Genifique & Renergie Cilt Bakım Seti 1
Lancome Genifique & Renergie Cilt Bakım Seti 2
Lancome Genifique & Renergie Cilt Bakım Seti 3

Lancome Lancome Genifique & Renergie Cilt Bakım Seti

1650 TL
Sepette %38 İndirim
1014.97 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Milyonlarca probiyotik içeren formülü ile cildi güçlendiren onarıcı serum Advanced Genifique’i keşfedin. Cildi +%77’ye** kadar daha hızlı onarmaya yardımcı olur, daha canlı, aydınlık ve daha genç bir görünüm sağlar. Düzenli kullanılan 1 şişeden sonra, yaşlanmanın ana belirtilerine gözle görülür şekilde etki eder: Kırışıklık ve ince çizgi görünümünü azaltır, cilt tonunu eşitler ve daha pürüzsüz görünen bir cilt sağlar. Lancôme’un #1 numaralı serumu Advanced Génifique Cildi Güçlendiren Onarıcı Serum, 15 yıllık araştırmalı ve 9 patentli mikrobiyom bilimi ile geliştirilmiştir. ADVANCED GENIFIQUE İLE DAHA GÜÇLÜ BİR CİLT, DAHA GENÇ GÖRÜNEN BİR SEN! Set İçeriği: Genifique Serum 50 ML Eye Care 5 ML Renergie Multi Lift Ultra 15 ML Renergie Multi Lift Night 15 ML
Ürün İçeriği : AQUA / WATER ● BIFIDA FERMENT LYSATE ●GLYCERIN ●ALCOHOL DENAT. ●DIMETHICONE ●HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID ●ASCORBYL GLUCOSIDE ●LACTOBACILLUS ●TOCOPHEROL ●SODIUM HYALURONATE ●SODIUM HYDROXIDE ●SODIUM BENZOATE ●PHENOXYETHANOL ● ADENOSINE ●FAEX EXTRACT / YEAST EXTRACT ●PEG-20 METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE ●PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL ●POLYMNIA SONCHIFOLIA ROOT JUICE ●MALTODEXTRIN ●SALICYLOYL PHYTOSPHINGOSINE ●AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE ●LIMONENE ●MANNOSE ●XANTHAN GUM ●PENTYLENE GLYCOL ●PROPYLENE GLYCOL ●CAPRYLYL GLYCOL ●ALPHA-GLUCAN OLIGOSACCHARIDE ●SORBITOL ●DISODIUM EDTA ●ROSA GALLICA FLOWER EXTRACT ●OCTYLDODECANOL ●CITRONELLOL ●PARFUM / FRAGRANCE ●|"Lütfen markamızın ürünleri için içerik listelerinin düzenli olarak güncellendiğini unutmayın. Kişisel kullanımınıza uygun olduğundan emin olmak için en güncel içerik listesi için lütfen ürün paketinizdeki içerik listesine bakın." (Mağazadaki yeniden doldurulmuş ürünler için en güncel içerik listesi, ürün satış noktasında yeniden doldurulduktan sonra lokal olarak alınmalıdır).
Kullanım Şekli : Temiz cildinize parmaklarınız yardımıyla dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayın. Ardından nemlendirici kreminizi sürün. Makyaj öncesi kullanım için uygundur.
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Model Kodu : LD304600
Menşei : Fransa
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Miktar : 4'lü
Ürün Kodu: : 5002774461

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin