Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Lancome Génifique Double Drop 20 Ml Onarıcı Krem
Lancome Génifique Double Drop 20 Ml Onarıcı Krem 1
Lancome Génifique Double Drop 20 Ml Onarıcı Krem 2
Lancome Génifique Double Drop 20 Ml Onarıcı Krem 3
Lancome Génifique Double Drop 20 Ml Onarıcı Krem 4

Lancome Lancome Génifique Double Drop 20 Ml Onarıcı Krem

710 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Cildin gençlik ışıltısını ortaya çıkaran özel formülüyle hassasiyet yatıştırıcı etkiye sahip Advanced Génifique Sensitive; dış etkenlere bağlı olarak ciltte ortaya çıkan kuruluk,kaşınma,gerginlik ve kızarıklık hislerinin yatışmasına yardımcı olur. Hassas cilt günlerine karşı savaşan ikili konsantre, hassasiyeti yatıştırır ve cilde aydınlık görünüm kazandırır.
Ürün İçeriği : Değişen yaşam tarzının sonucu olarak meydana gelen hassas cilt günlerinde; ciltte kızarıklık, kaşınma hissi, kuruluk ve gerginlik hisleri oluşur. Advanced Génifique Sensitive cildin güçlenmesini sağlar ve cildi dış etkenlere karşı korumaya yardımcı olur . Tek bir tıkla antioksidan içerikli konsantre (Ferulik Asit ve E Vitamini), güçlü serum baza (probiyotik türevli içerikler) karıştırılarak hassasiyet yatıştırıcı ikili konsantre aktif hale gelir.
Mililitre Bilgisi : 20 ml
Kullanım Şekli : İlk kullanımda ikili konsantreyi aktif hale getirmek için: 1. Tüpteki mavi konsantrenin serum bazın içine karışması için kapak başlığını itip saat yönünde çevirin. 2. İki konsantre eşit şekilde karışana kadar şişeyi çalkalayın. 3. Kapağı çevirerek açın ve çıkarın. 4. Ürünü kullanmaya başlamak için kutunun içinden çıkan diğer kapağı, çıkardığınız kapağın yerine takın. Her kullanımdan önce çalkalayın. Génifique Sensitive’i bir ay boyunca her gece cilt bakım rutininizin ilk ürünü olarak kullanmaya devam edin. Ürünü serin bir yerde muhafaza ediniz. Ürün aktive edildikten sonra en geç 2 ay içinde tüketilmelidir.
Ürün Kodu: : 5000177265

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin