Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
En Çok Satan
Hızlı Gönderi
Lancôme Advanced Génifique Serum 50 Ml
Lancôme Advanced Génifique Serum 50 Ml 1
Lancôme Advanced Génifique Serum 50 Ml 2
Lancôme Advanced Génifique Serum 50 Ml 3
Lancôme Advanced Génifique Serum 50 Ml 4

Lancome Lancôme Advanced Génifique Serum 50 Ml

4700 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Milyonlarca probiyotik içeren formülü ile cildi güçlendiren onarıcı serum Advanced Genifique’i keşfedin. Cildi +%77’ye** kadar daha hızlı onarmaya yardımcı olur, daha canlı, aydınlık ve daha genç bir görünüm sağlar. Düzenli kullanılan 1 şişeden sonra, yaşlanmanın ana belirtilerine gözle görülür şekilde etki eder: Kırışıklık ve ince çizgi görünümünü azaltır, cilt tonunu eşitler ve daha pürüzsüz görünen bir cilt sağlar. Lancôme’un #1 numaralı serumu Advanced Génifique Cildi Güçlendiren Onarıcı Serum, 15 yıllık araştırmalı ve 9 patentli mikrobiyom bilimi ile geliştirilmiştir. ADVANCED GENIFIQUE İLE DAHA GÜÇLÜ BİR CİLT, DAHA GENÇ GÖRÜNEN BİR SEN! Sadece 1 şişeden sonra, yaşlanmanın ana belirtilerine gözle görülür şekilde etki eder: Aydınlık Görünüm + %52* İnce Çizgi Görünümü - %42* Kırışıklık Görünümü - %46* Cilt Tonu Eşitliği + %42* Pürüzsüzlük + %43* Cilt Esnekliği + %50* Sıkılık + %48* Tüm cilt tipleri ve hassas ciltler için uygundur. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Cildinin gücünü keşfet! Cilt mikrobiyomu, cilt bakımında yeni keşiflerden biri. Mikrobiyom, mikroorganizmaların oluşturduğu faydalı yaşayan bir ekosistemdir. Cilt yüzeyinin ayrılmaz bir parçası olan mikrobiyomun dengesi, cildin sağlıklı görünümü için önemlidir. Lancôme'un yaşlanma karşıtı onarıcı serumu Advanced Génifique, milyonlarca prebiyotik & probiyotik türevi içeren yeni formülü ile cildin dış etmenlere karşı savunma özelliğini güçlendirmeye yardımcı olur. Daha güçlü bir cilt, daha genç görünen bir sen! *Klinik Çalışma, 34 Kadın, 8 Hafta. **Instrumental test.
Ürün İçeriği : Aqua / Water ● Bifida Ferment Lysate ●Glycerin ●Alcohol Denat. ●Dimethicone ●Hydroxyethylpiperazine Ethane Sulfonic Acid ●Ascorbyl Glucoside ●Lactobacillus ●Tocopherol ●Sodium Hyaluronate ●Sodium Hydroxide ●Sodium Benzoate ●Phenoxyethanol ● Adenosine ●Faex Extract / Yeast Extract ●Peg-20 Methyl Glucose Sesquistearate ●Peg-60 Hydrogenated Castor Oil ●Polymnia Sonchifolia Root Juice ●Maltodextrin ●Salicyloyl Phytosphingosine ●Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate ●Limonene ●Mannose ●Xanthan Gum ●Pentylene Glycol ●Propylene Glycol ●Caprylyl Glycol ●Alpha-Glucan Oligosaccharide ●Sorbitol ●Disodium Edta ●Rosa Gallica Flower Extract ●Octyldodecanol ●Citronellol ●Parfum / Fragrance ●
Kullanım Şekli : Advanced Génifique Cildi Güçlendiren Onarıcı Yüz Serumu''nu, her sabah ve akşam temiz cilde, cilt bakım rutininizden önce uygulayın . Serumu el aracılığı ile alna, yanaklara, çeneye ve boyuna uygulayın . T bölgesine uygulayarak uygulamayı bitirin. Ardından nemlendiricinizi ve göz kreminizi uygulayarak cilt bakım rutininizi tamamlayın.
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Ürün Kodu: : 5002498737

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin